reklama
Hmm.. a w którym tygodniu miałyście KTG? :-) Słyszałam, że jest robione po 21 lub 25 tyg. ciąży, przypomne że ja jestem w 15 tyg. :-) Wiec... aż tyle będe musiała czekac? :-(
jest dość późno robione jak dziecko jest większe
dość często jeździłam do szpitala na Polną na różne badania i tam jest możliwość nagrania płyty ... filmiku z dzieckiem i bicia serduszka
Ostatnia edycja:
Antylopka
Potrojna mamuska
czy któras mamuska poznanianka nie poszukuje wózka głębokiego? w zestawie ze spacerówką? wkleje foto, jak któras będzie zainteresowana niech sie odezwie
hm.. akurat nie mam tego zdjęcia na tym kąpie, wkleje jeszcze głęboki wózek. Kola pompowane, jest do wózka torba, moskitiera.
hm.. akurat nie mam tego zdjęcia na tym kąpie, wkleje jeszcze głęboki wózek. Kola pompowane, jest do wózka torba, moskitiera.
Załączniki
Ostatnia edycja:
na przyszłość jest specjalny wątek sprzedam , kupię, poszukuję jeśli możemy to proszę pytać w tym wątku bo mieliśmy straszny bałagan przez takie pytania
a co do wody to widziałam w carrefurze w pestce na dziale dla niemowlaków ale czasem są braki, w chacie polskiej też widziałam ale tam gdzie wody w tesco na serbskiej tam gdzie dział dla niemowlaków ale czasem też były braki najlepiej to poprosić w osiedlowym sklepie by zamówili ci zgrzewkę pewnie w makro by dostali lub u jakiegoś handlowca
a co do wody to widziałam w carrefurze w pestce na dziale dla niemowlaków ale czasem są braki, w chacie polskiej też widziałam ale tam gdzie wody w tesco na serbskiej tam gdzie dział dla niemowlaków ale czasem też były braki najlepiej to poprosić w osiedlowym sklepie by zamówili ci zgrzewkę pewnie w makro by dostali lub u jakiegoś handlowca
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
mam do sprzedania rowerek-jeździk: Jeździk, rowerek trójkołowy, nieużywany, nowy (487492586) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Antonowka
maj 2008
to jest kotek - poznaniak, ktory szuka nowego domu. Moze bedziesz to Ty lub znasz kogos, kto chcialby sie zaopiekowac zwierzaczkiem. Szczegolowe informacje
::: Adopcje.Miau.PL :::
Pozdrawiam Aurela
::: Adopcje.Miau.PL :::
Pozdrawiam Aurela
Podziel się: