reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

Witam. Dostałam własnie Zuzę - tylko ją udało się upolować.Jednak synek koniecznie chciał mieć chłopczyka. Może któraś z Was chciałaby się zamienić na misia płci męskiej... Jestem z Poznania i byłoby super wymienić się bez wysyłania... Czekam na propozyce na majakac@poczta.fm

reklama
Dziewczyny gdzie można kupić barwnik spożywczy czy ktoś widział w jakimś markecie czy gdzieś :confused: gdzie mam tego szukać :confused:

kiedyś miałam tego pełno bo znajoma w tym robiła a teraz jak potrzebuje to nigdzie nie ma :baffled: jak w sklepie nie znajdę to pozostanie mi allegro albo kupić gotowe ozdóbki a chciałam sama zrobić :sorry2:

Gosia koszt to w granicach 50p a co do kolorów to dokładnie powiem ci na weekend bo pojedziemy do marketu ostatnio widziałam był czerwony zielony zółty biały czarny
nie wiem jak teraz

reklama
Witam.
Szukam sklepu w Poznaniu lub okolicy gdzie można kupić fajne ciuszki dla dzieci,proszę o pomoc.Pozdrawiam

nie odpowiem na to pytanie ponieważ jest odpowiedni do tego wątek ... wystarczy przeczytać tytuły wątku : sprzedam , kupię, POSZUKUJĘ

i tam napisać że szukasz sklepu z ubrankami :-p

Do góry