Pinka tak sobie myślałam że jeśli mało tych ozdóbek potrzebujesz to lepiej kupić takie z opłatka jak ja miałam ;-)no chyba ze wymyślisz jakiś torcik z masą cukrową ;-)i chcesz sama się w to pobawić
masę marcepanową możesz też dostać gotową u siebie chyba nawet szybciej dostaniesz niż w polsce i na allegro też jest ale jakbyś chciała sama zrobić to dużo migdałów potrzeba i jest troszkę z tym roboty ale możesz zrobić masę cukrową
tu masz na masę cukrową
Wielkie Żarcie - Biała Masa Cukrowa
niżej masz zdjęcia różnych ozdóbek i torcików zrobionych z tej masy żeby mieć jakiś kolor dodajesz na końcu barwnik
i tu
Czekolada plastyczna do wykonania róż - cincin.cc - witaj w krainie inspiracji smaku
i tu
Plastyczna masa cukrowa do ozdabiania tortu, dzieci - porady dla rodziców
masę marcepanową możesz też dostać gotową u siebie chyba nawet szybciej dostaniesz niż w polsce i na allegro też jest ale jakbyś chciała sama zrobić to dużo migdałów potrzeba i jest troszkę z tym roboty ale możesz zrobić masę cukrową
tu masz na masę cukrową
Wielkie Żarcie - Biała Masa Cukrowa
niżej masz zdjęcia różnych ozdóbek i torcików zrobionych z tej masy żeby mieć jakiś kolor dodajesz na końcu barwnik
i tu
Czekolada plastyczna do wykonania róż - cincin.cc - witaj w krainie inspiracji smaku
i tu
Plastyczna masa cukrowa do ozdabiania tortu, dzieci - porady dla rodziców
Ostatnia edycja: