reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprawy ''ten teges'' POŁOGOWE.

reklama
Mam dokladnie tak samo. Paska jestem ale jak taki jaik :) Za dzo tej skory. I jak uside to tak jakbym miala walek. Ale nie m tam tluszczu tylko soy za duzo.

Tez tak mam - ie podoba mi sie to ale jest jak jst . Zniknie z pewnoscia tak jak i krecha. Pytanie kiedy ...

Też czekam, kiedy to zniknie. NA razie jeszcze pępek nie powrócił do dawnego rozmiaru - obawiam się, że może już nie być taki jak przedtem, no i ta krecha ciemna - teraz jeszcze bardziej widoczna niż w ciąży!

Kuźwa!
Muszę dziś z Małym do szpitala jechać na USG.
Jestem sama, a za oknem zaspy po pachy:szok:
Muszę taxi zamówić, ale naprawdę nie wiem jak dam sobie radę sama. muszę dźwigać nosidełko z małym, torby...nikt mi nie pomoże...jejku nooo

laski ja juz pisalam na rozstepy polecam NO-SCAR mnie bardzo pomogł na moje roztepy wokol pepola tak sie splycily ze sa praktycznie rowne ze skora normalna no i kolorem tez sie prawie nie roznia :) Oczywiscie tez trzeba go wmasowywac w te rozstepy

a ILE KOSZTUje i gdzie mozna kupic w aptece?

tydzien temu byłam u dzina
wszystko ok
zrobilam sobie kilka irygacji z tantum rosa
od dwoch dni juz sladu krwi nie ma
z wspołzyciem kazał zaczekac jak juz krwi nie bedzie
wiec na dniach fiku miku po tylu miesiacach przerwy:-):szok:
juz mnie prawie po szyciu nie boli choc powiedział ze mozna to odczuwac nawet kilka miesiecy:baffled:
jeszcze mam sobie aplikowac dwa razy w tygodniu globulki z kwasu mlekowego aby flore odbudowac i bedzie git;-)

Mi leci już niewiele , ale za to mam inny problem ... chyba mi sie jelito w zrosty zaplątało :-( nie mam potrzeby oddawania cięzszych rzeczy :-( muszę wkładać czopki bo inaczej mogę się i tydzień nie załatwiać i nawet żadnych bóli nie mam :( dopiero jak czopek zaaplikuje to wtedy boleści nachodzą kolkowe :-( boję się, że mam mechaniczna niedroznosc jelit, to ponoć czeste powikłanie po cc :(

Ktoś wie czy activie mozna karmiąc ( *) (* ) pić ? bo musze chyba poprawić peralistyke jelit :/

Mi leci już niewiele , ale za to mam inny problem ... chyba mi sie jelito w zrosty zaplątało :-( nie mam potrzeby oddawania cięzszych rzeczy :-( muszę wkładać czopki bo inaczej mogę się i tydzień nie załatwiać i nawet żadnych bóli nie mam :( dopiero jak czopek zaaplikuje to wtedy boleści nachodzą kolkowe :-( boję się, że mam mechaniczna niedroznosc jelit, to ponoć czeste powikłanie po cc :(

Ktoś wie czy activie mozna karmiąc ( *) (* ) pić ? bo musze chyba poprawić peralistyke jelit :/

Pic nie można ale ja na Twoim miejscu wypiłabym, dałabym Małemu mleczko modyfikowane a swój pokarm bym odciągnęla i wylała:tak:

ja rowniez mam teraz zaparcia
a przed ciaza wrecz odwrotnie
mam nadzieje ze to przejsciowe

a niedroznosci to raczej nie masz bo wtedy by cie strasznie brzuch bolał ale ciagle
głowa do gory jestes dopiero dwa tygodnie po porodzie
wszystko wroci do normy w swoim czasie

reklama
Do góry