reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprawy techniczne

reklama
ariska - tak zgadzam się syzyfowa praca:p
martusia - tak mamy juz mniej czasu ale fajnie by bylo mieć listę zrobioną i faktyczny stan styczniówek udzielających się a tak to lista na kilka postów nie łatwa do ogarnięcia, mało czytelna przez to a dziewczyny juz dawno nie pisza... ale jak chcecie Kochane

Pomysł dobry, ale ciężki do ogarnięcia.
Ale w momencie jak będziemy się rozpakowywać powstanie wątek i wtedy wyjdzie ile Nas jest, będą tylko te które się pojawiają i są aktywne..
Z jednej strony fajnie wiedzieć że tyle Nas było,..

No dobra, założyłam wątki :)
O rozpakowanych i gorącą linię.
Widziałam na ogólnym, że chcecie tą linię, więc już jest i w razie czego będziemy wiedziały co się dzieje u naszych kumpelek forumowych :)

Za chwilkę napisze do mony79, zapytam czy zapisać ją na listę rozpakowanych, bo też myślę, że jak najbardziej powinna być na niej :)

Proszę, niech dziewczyny, które nie mają do nikogo numeru telefonu - napiszą do mnie na PW - ja im podam swój w razie czego, bo ciężko wyłapać wszystkie uczestniczące tutaj :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane postanowiłam porobić trochę porządków bo tematów coraz więcej nam się zbiera...
Połączyłam zdjęcia naszych brzuszków ze zdjęciami z USG.
Połączyłam również temat o gotowaniu z tematem o robótkach ręcznych.

Mam nadzieję, że Wam to nie przeszkadza, po prostu teraz będzie coraz więcej nowych tematów o karmieniu, szczepieniach itp itd i narobi się dopiero pewnie bałaganu...
Już dochodzą tematy związane z porodem więc staram się jakoś te stare tematy łączyć co będzie jaśniej i przejrzyściej.

Tak sobie oglądam te nowe wątki i zastanawiam się nad dwiema sprawami...

Po 1. Czy jest sens komentować fotki dzieci w "Galeryjce"? Później, jak ktoś chciałby same zdjęcia zobaczyć, to trudno mu będzie odnaleźć je w natłoku komentarzy. Z drugiej strony fotki są w liście rozpakowanych... No, ale jak dla mnie galeryjka, to galeryjka... Proszę innych o wypowiedź.

Po 2. Jaki sens ma wątek gratulacyjny? Przecież zanim dziewczyny wyjdą ze szpitala, to już będzie mnóstwo nowych gratulacji i będą musiały przeszukać cały wątek, żeby znaleźć te dla siebie. A czy będzie im się chciało to robić przy Małej Księżniczce/Małym Księciu? Chyba lepiej takie sprawy na PW im wysłać, bo jaki jest sens pisać komuś gratulacje, które nigdy do niego nie dotrą?

Takie są moje spostrzeżenia.

reklama
Tak sobie oglądam te nowe wątki i zastanawiam się nad dwiema sprawami...

Po 1. Czy jest sens komentować fotki dzieci w "Galeryjce"? Później, jak ktoś chciałby same zdjęcia zobaczyć, to trudno mu będzie odnaleźć je w natłoku komentarzy. Z drugiej strony fotki są w liście rozpakowanych... No, ale jak dla mnie galeryjka, to galeryjka... Proszę innych o wypowiedź.

Po 2. Jaki sens ma wątek gratulacyjny? Przecież zanim dziewczyny wyjdą ze szpitala, to już będzie mnóstwo nowych gratulacji i będą musiały przeszukać cały wątek, żeby znaleźć te dla siebie. A czy będzie im się chciało to robić przy Małej Księżniczce/Małym Księciu? Chyba lepiej takie sprawy na PW im wysłać, bo jaki jest sens pisać komuś gratulacje, które nigdy do niego nie dotrą?

Takie są moje spostrzeżenia.

Co do 1 się zgadzam i to w pełni
Dlatego, że źle się ogląda fotki i trzeba ich szukać za tymi postami...
a tak to był taki fajny albumik (pomimo, że sama dodałam komentarz)

A co do 2 też troszkę, ale pogratulować gdzieś trzeba hehe, .....no nie wiem

Do góry