martusia29
Fanka BB :)
Jestem za..tylko czasu mamy kochane coraz mniej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak sobie oglądam te nowe wątki i zastanawiam się nad dwiema sprawami...
Po 1. Czy jest sens komentować fotki dzieci w "Galeryjce"? Później, jak ktoś chciałby same zdjęcia zobaczyć, to trudno mu będzie odnaleźć je w natłoku komentarzy. Z drugiej strony fotki są w liście rozpakowanych... No, ale jak dla mnie galeryjka, to galeryjka... Proszę innych o wypowiedź.
Po 2. Jaki sens ma wątek gratulacyjny? Przecież zanim dziewczyny wyjdą ze szpitala, to już będzie mnóstwo nowych gratulacji i będą musiały przeszukać cały wątek, żeby znaleźć te dla siebie. A czy będzie im się chciało to robić przy Małej Księżniczce/Małym Księciu? Chyba lepiej takie sprawy na PW im wysłać, bo jaki jest sens pisać komuś gratulacje, które nigdy do niego nie dotrą?
Takie są moje spostrzeżenia.