reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy techniczne

zgadzam się na 100% z Kashya.
w emocjach sama wpisałam gratulacje dla nowych dzieciaczków, ale fakt-będzie tego mnóstwo stron.
poza tym dziewczyny przecież wiedzą że im gratulujemy.
odnośnie komentarzy-zgadzam się również w całości.

reklama
Lepiej chyba wątek gratulacyjny, na którym każdy się może "wyżyć" z radości niż zasypywać dziewczyny tysiącami PW, tego to na pewno nie będą miały czasu przeczytać... przecież chyba i tak we wszystkich gratulacjach będzie to samo... :-)

Ale to tylko moje zdanie :-)

Tak jak pisałam, gratulację się należą i wszędzie chyba jest taki wątek..

Ale co do komentarzy do zdjęć, to chyba bardziej przejrzyście by było gdybyśmy ich nie dawały
wtedy można sobie te słodkie foteczki oglądać i każda bez problemu znajdzie swoje maleństwo :-D

A ja myślę, że wątek gratulacyjny powinien zostać, na wszystkich forach taki jest, poza tym można raz na jakiś czas napisać gratulacje dla wszystkich rodzących i nie byłoby bałaganu. To, jak wyglądają wątki zależy od forumowiczek. Jak chcecie to mogę połączyć Wasze posty w jeden - jeśli któraś pisała już kilka razy gratki. Jest nas dużo więc trzeba się liczyć z tym, że i gratulacji nie będzie brakowało.

Proszę o szybką decyzję bo jest już 8 stron !!!

Co do galerii to tak samo jak z naszymi zdjęciami brzuszków... jeśli chcecie to ja pousuwam komentarze i będą tam tylko fotki, ale na to powinno więcej dziewczyn się zgodzić. Poza tym zdjęcie na liście urodzonych maluchów będzie tylko jedno a tutaj będzie można wstawiać jak dzieci będą rosły więc temat jak najbardziej jest wskazany. Tylko co do tych komentarzy to niech się większość ogółu wypowie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Według mnie lepiej zostawić wątek gratulacyjny niż zasypywać dziewczyny gratulacjami na priv bo jak któraś będzie miała ochotę to sobie znajdzie po datach te dotyczące jej. A co do komentarzy pod zdjęciami to mi też jakoś specjalnie nie przeszkadzają, przecież w wątkach z brzuszkami i ze zdjęciami z USG też były.

ja jestem za zostawieniem wątku gratulacyjnego, bo gdzieś musimy sie "wyżyć" z tych emocji :-)
a co do zdjęć to wolałabym same zdjęcia maluszków bo rzeczywiście później coś znaleźć to masakra... a zawsze w "Gratulacyjnym" mozna skomentowac i zdjecie maluszków...

ja jestem za zostawieniem wątku gratulacyjnego, bo gdzieś musimy sie "wyżyć" z tych emocji :-)
a co do zdjęć to wolałabym same zdjęcia maluszków bo rzeczywiście później coś znaleźć to masakra... a zawsze w "Gratulacyjnym" mozna skomentowac i zdjecie maluszków...

wyjęłaś mi to z głowy - jestem tego samego zdania

czekamy co reszta powie

ja uwazam ze wątek gratulacyjny powinien zostac i tam mozemy napisac cos do zdjcia dzidziusia :) a galeryjka powinna byc bez komentarzy.. bo juz teraz widac ze mamy tylko liliankę a komentarzy do niej strasznie duzooo. łatwiej napewno nam bedzie póznije zamieszczac własnie zdjecia dzieciaczków.. i edytowac dodajac jak sie zmienia gdy rosnie:)

reklama
ja uwazam ze wątek gratulacyjny powinien zostac i tam mozemy napisac cos do zdjcia dzidziusia :) a galeryjka powinna byc bez komentarzy.. bo juz teraz widac ze mamy tylko liliankę a komentarzy do niej strasznie duzooo. łatwiej napewno nam bedzie póznije zamieszczac własnie zdjecia dzieciaczków.. i edytowac dodajac jak sie zmienia gdy rosnie:)
ja jestem za:-)

Do góry