reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprawy techniczne

Tak trzeba będzie taki wąteczek założyć wcześniej żeby potem nie było wszystko na szybko , bo Ty Ewcia też przecież będziesz rodzić i możesz nie mieć czasu :-D

reklama
Ja tez jestem za!!:-D
Ewcia a dopisałabyś mnie na listę mam styczniowych, bo do Molago jakiś czas temu pisałam, ale nie ma mnie dalej:
Modlicha83 (Marta 27lat) termin 29.01 - czeka na Kamila. Z góry dziękuję!!:-)

Ja tez jestem za!!:-D
Ewcia a dopisałabyś mnie na listę mam styczniowych, bo do Molago jakiś czas temu pisałam, ale nie ma mnie dalej:
Modlicha83 (Marta 27lat) termin 29.01 - czeka na Kamila. Z góry dziękuję!!:-)

widzę że suwaczek mamy równo a terminy różne ciekawe która z nas prędzej urodzi?

tak trzeba pomyśleć o tym.....na początku grudnia było by ok wydaje mi się.....nawet jak sie któras wczesniej rozpakuje to i tak bedzie styczniowka:)

reklama
Do góry