reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy techniczne

Ja proponowałabym zaczekać do grudnia i dopiero załozyć takie wątki, to i tak m-c przed terminami najszybciej mągących się "rozpakować" a to tylko moje zdanie zdecyduj sama Ewciu.

reklama
Nie śpieszmy się tak... Aby nie zapeszać, bo nikt na pewno nie chce tak szybko urodzić, założymy taki wątek w listopadzie, tak w połowie. Na razie cieszmy się naszymi "brzuszkami pełnymi życia" :)

Dziewczyny chciałam zgłosić pewną sugestię, myślę, że to najlepszy wątek na to:
Ostatnio przeglądałam listy i niestety kilkanaście dziewczyn (jak nie wiecej) od dawna nie uczestniczy tu na forum, nawet pozapominałam, że takie osoby były, może możnaby odświeżyć listy :-)???
To tylko propozycja, bo listy są bardzo długie trudno to ogarnąć a jak jakas dziewczyna miesiąc czy dwa się nie odzywa to można ją usunąć, przecież jak kiedyś się pojawi to zapisać znów można:-)

Co Wy na to?

Poczekamy aż odezwię sie tu Ewcia, bo to ona prowadzi listę i może na zamkniętym przedyskutujemy kogo zostawiamy a kogo usuwamy, bo naprawdę juz chyba na listach jest ok 80 dziewczyn, a pisze na forum aktywnie z 20cia...
ja tez juz nie będę dopisywała nowych mam do tej listy z płciami bo niektóre odezwa się 5 razy i znikaja jak będą aktywne z 2 tyg wtedy dopisze... co Wy o tym myslicie?

reklama
najlepiej wprowadzić jakieś kryterium ilości postów i czasu jaki się dziewczyny udzielają na forum. Bo zbędna robota wy musicie listy poprawiać a okazuje się że dziewczyna znika i nie wiadomo kto to jest

Do góry