reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprawy techniczne

Ja proponowałabym zaczekać do grudnia i dopiero załozyć takie wątki, to i tak m-c przed terminami najszybciej mągących się "rozpakować" a to tylko moje zdanie zdecyduj sama Ewciu.

reklama
Nie śpieszmy się tak... Aby nie zapeszać, bo nikt na pewno nie chce tak szybko urodzić, założymy taki wątek w listopadzie, tak w połowie. Na razie cieszmy się naszymi "brzuszkami pełnymi życia" :)

Dziewczyny chciałam zgłosić pewną sugestię, myślę, że to najlepszy wątek na to:
Ostatnio przeglądałam listy i niestety kilkanaście dziewczyn (jak nie wiecej) od dawna nie uczestniczy tu na forum, nawet pozapominałam, że takie osoby były, może możnaby odświeżyć listy :-)???
To tylko propozycja, bo listy są bardzo długie trudno to ogarnąć a jak jakas dziewczyna miesiąc czy dwa się nie odzywa to można ją usunąć, przecież jak kiedyś się pojawi to zapisać znów można:-)

Co Wy na to?

Poczekamy aż odezwię sie tu Ewcia, bo to ona prowadzi listę i może na zamkniętym przedyskutujemy kogo zostawiamy a kogo usuwamy, bo naprawdę juz chyba na listach jest ok 80 dziewczyn, a pisze na forum aktywnie z 20cia...
ja tez juz nie będę dopisywała nowych mam do tej listy z płciami bo niektóre odezwa się 5 razy i znikaja jak będą aktywne z 2 tyg wtedy dopisze... co Wy o tym myslicie?

reklama
najlepiej wprowadzić jakieś kryterium ilości postów i czasu jaki się dziewczyny udzielają na forum. Bo zbędna robota wy musicie listy poprawiać a okazuje się że dziewczyna znika i nie wiadomo kto to jest

Do góry