reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy techniczne

Ja od siebie nieśmiało dodam że moim zdaniem lepiej jakby w galerii byly same zdjecia :). Na sierpniowkach 2008 mialysmy osobny temat na komentarze do zdjec :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mi też się wydaje że zdjęcia powinny być same też bez kometarzy bo jest 1 zdjęcie i 3 strony komentarzy to połowa zdjęć nam zniknie w tłumie achów i ochów;)

Prawda zdjęcia są na liście rozpakowanych ale przecież na 1 zdjęciu napewno się nie skończy i będziemy chciały się chwalić swoimi dzidziusiami:)

Ja myślę ze gratulacyjny powinien zostać bo miło jest wejśc i sobie zobaczyć że tyle dziewczyn jest z nami i nas wspiera;) a z tego co widziałam chyba na wszystkich przyszłych mamach jest właśnie gratulacyjny:)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ja mam jeden mały postulat :-)

Czy mogłybyśmy jednak komentować wątek "Opisy naszych porodów"???

Dziewczyny opisują i będą opisywały, te, które już urodziły tak jak to czuły i co wg nich było najwazniejsze, a te które jeszcze nie pewnie będą się chciały o jakieś szczegóły dopytać, np. apropos szpitala, lekarzy, jakichś innych drobiazgów, może co się w tym szpitalu tak naprawdę przydało itp itd...

Co Wy na to?

Dziewczyny, ja mam jeden mały postulat :-)

Czy mogłybyśmy jednak komentować wątek "Opisy naszych porodów"???

Dziewczyny opisują i będą opisywały, te, które już urodziły tak jak to czuły i co wg nich było najwazniejsze, a te które jeszcze nie pewnie będą się chciały o jakieś szczegóły dopytać, np. apropos szpitala, lekarzy, jakichś innych drobiazgów, może co się w tym szpitalu tak naprawdę przydało itp itd...

Co Wy na to?

zapytać zawsze można na privie :-)
tak chyba będzie lepiej :-)
a tak to się bałagan zrobi...
ale jak chcecie

z tego co widziałam to wszędzie jest bez komentarzy właśnie ze względu na bałagan bo ciężko potem czytać jak będzie np jeden opis porodu i masa komentarzy do niego i też myślę że lepiej dopytać na pw albo poprostu na ogólnym

reklama
Ja nie mam zdania na ten temat, bo i tak dopóki sama nie będę już po, nie mam zamiaru tam zaglądać. Mogę tylko podpowiedzieć, że jeśli chcecie komentować i mieć to w miarę przejrzyste, to można się umówić, żeby same opowieści były pisane np. większą i kolorową czcionką, a komentarze normalnie. Wtedy łatwo będzie wyłapać same opowieści. Ale to tylko taki mój pomysł.

Do góry