beakta
Mammy of boys & girl
Ooo no to juz wszystko wiemy...W tym miesiącu normalnie, za jeden miesiąc;-) To już jest ostatni raz:
The last Early Childcare Supplement payment will be for November 2009. It will be paid on 14 December 2009.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo no to juz wszystko wiemy...W tym miesiącu normalnie, za jeden miesiąc;-) To już jest ostatni raz:
The last Early Childcare Supplement payment will be for November 2009. It will be paid on 14 December 2009.
ja nigdy adresu nie zmieniałamhejka
czy przy zmianie adresu todo Medical Card jest jakis formularz ktory moge wyslac czy tylko telefonicznie zmienic?
ja dostałam i wymieniałam go na poczcieNam dziś przyszedł czek na 332e z CHB.
Tylko najlepsze jest to,że nie uwzględnili ECS w tym czeku,ani na konto nie przyszło
Czy któraś z was dostała kiedyś taki czek? Czy muszę go wpłacic na konto czy może da się na poczcie go zrealizowac?
Zaznaczę,że nie pobieram z poczty CHB tylko na konto mi zawsze przychodzi.