reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
Nam dziś przyszedł czek na 332e z CHB.
Tylko najlepsze jest to,że nie uwzględnili ECS w tym czeku,ani na konto nie przyszło :confused2:

Czy któraś z was dostała kiedyś taki czek? Czy muszę go wpłacic na konto czy może da się na poczcie go zrealizowac?
Zaznaczę,że nie pobieram z poczty CHB tylko na konto mi zawsze przychodzi.

Nam dziś przyszedł czek na 332e z CHB.
Tylko najlepsze jest to,że nie uwzględnili ECS w tym czeku,ani na konto nie przyszło :confused2:

Czy któraś z was dostała kiedyś taki czek? Czy muszę go wpłacic na konto czy może da się na poczcie go zrealizowac?
Zaznaczę,że nie pobieram z poczty CHB tylko na konto mi zawsze przychodzi.
ja dostałam i wymieniałam go na poczcie:tak:bez problemu:tak:;-)
a co do ECS to przyjdzie ci pewnie na konto tak jak dla mnie:-)troszke później;-)

Mam pytanie do właścicielek Medical Card. Słyszałam, ze posiadaczki tej karty mogą liczyć na jakiś jednorazowy "grand" za urodzenie dziecka. Czy któraś z was starała się o to? Jak się do tego zabrać? Gdzie wybrać się po formularz? Jak to wszystko wygląda w praktyce?:huh:

reklama
A ja mam taki problem!!! 11 listopada urodzilam syna i w szpitalu wypelnilam jakis papier i naq tym sie skonczylo! I do tej pory nic mi nie przyslali z CHB. I nie wiem juz czy zapomnieli o mnie czy co???? Ile czasu po porodzie powinno mi przyjsc cos z CHB???

Do góry