justysia21
Elfikowa mama :D
hej dziewczynki mam pytanko jak jestem na maternity leave to moge sie o fis starac..... bo nie wiem a wymyslilam sobie ze jestem zatrudniona przeciez dalej moze ktoras cos o tym wie ?? ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KaM ale lepiej jak będziesz jej mówic to napisz to też na papierze i weź kogoś na świadka!!!ja mam do Ennis 25 min drogi autem więc jak co to możesz podać ten adres do Citiyensinformation office.... z miłą chęcią bym tam pojechała po niejakie informacje....
jeszcze jutro przejrz wszystko dokładniej i działam.. powiem jej z rana o ciaży żeby mnie czasem za wczasu nie zwolniła... a teraz muszę lecieć...
naprawdę dziękuję dziewczyny.... jutro wam napiszę co i jak....100 razy lepiej się czuję...