reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

szczesliwamama dziękuję Ci bardzo:tak:Zrobię tak samo:tak:...A z fonem w sobotę to faktycznie można być w szoku:-DSW pracuje w soboty:szok::-D
Też masz taki durny czas przyznania FIS-u,że jak O BtS przychodzi się starać to akurat jeden okres się skończył a na następny jeszcze nie przyznano:dry:

reklama
no wlasnie nie,pracuje na part time,babka w socjalu mowi,ze jak najbardziej sie nalezy,ale....zawsze tyle wymaga,ze jak cos zdobede to inne papiery traca waznosc jak juz wydaje mi sie ze wszystko to wymysla takie ktorych nie jestem w stanie zgromadzic bo poprostu nie mam tak jak z wyciagiem z konta z przed 7 lat.Za to dla innych mam wiadomosc ze mimo braku rent allowence,mam fiuel allowenc a to juz w ogole jest ciekawe....

Đziewczyny wysylajcie o bts i piszcie w liscie ze czekacie na odnowe,ja tak zrobilam z tym,ze ja wysylam juz w czerwcu zawsze i sluchajcie jeszcze fisu nie mam,ale w zeszly czwartek wplynely mi pieniadze z bts 300 euro i dopiero przyszla decyzja.

Czy orientujecie się jak długo czeka się teraz na odnowienie FIS?
Ja BTS dostałam mimo że czekałam za odnowienie FIS. Wysyłać papiery i już. Nie czekać ns przyznanie fis-u

Hej dziewczyny

Chcę zmienić przychodnię lekarską (gp) na inną bo się przeprowadzam do innego miasta, jak to mam zrobić aby nowy lekarz miał całą historie choroby mojej rodzinny. Prosze o szybką odpowiedź i z góry dziękuję

reklama
patrycja, ja rowniez zmienialam gp z powodu zmiany miejsca zamieszkania, poszlam do nowego gp u ktorego sie teraz lecze ja i moja rodzina, i on skontaktowal sie z poprzednim gp i dostal cala dokumentacje, tak bylo w moim przypadku, jedyne co to pozniej musialam powiadomic urzad o zmianie gp i prosilam o wydanie nowych kart medycznych,

Do góry