reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

witam wszyskie mamusie**
mam takie pyt.czy moze któras z was sie orientuje w sprawy zwiazane z dofinansowaniem o mieszkanie? czy faktycznie małżeństwo z dzieckiem dziećmi nie może się ubiegać gdyż jedno pracuje na full time? pogubiłam już się z tym ? a i mam jeszcze jedno pyt. można się starać o zasiłek dla bezrobotnych rok po zwolnieniu się z pracy? za wszystkie odp .dziekuje z góry

reklama
paulisia myslę że o zasiłek dla bezrobotnych mozesz się starać , skoro przez rok nie znalazłaś żadnej pracy ale nie jestem pewna:-)
prawdopodobnie dostaniesz formę i musisz mieć stemple (na tej formie) że pytałaś o pracę ale jej nie przyznali..tylko nie wiem jak to się ma do osób które się same zwolniły

Diewczynki wiem ze juz to pisalysmy ale powiedzcie jakie dokumenty trzeba wyslac starajac sie o MC dla nikosia bo zapomnialam:(oczywiscie bede juz 3 raz do nich wysylac.r dzwonil do nic i zadnych dokumentow nikusia nie maja szlag by to trafil 6m juz czekamy dla niego na ta karte
Dziewczyny pod jaki jeszcze adres mam wyslac czy na P.O Box 11745 Finglas czy jest jakis inny.????

Ostatnia edycja:
Diewczynki wiem ze juz to pisalysmy ale powiedzcie jakie dokumenty trzeba wyslac starajac sie o MC dla nikosia bo zapomnialam:(oczywiscie bede juz 3 raz do nich wysylac.r dzwonil do nic i zadnych dokumentow nikusia nie maja szlag by to trafil 6m juz czekamy dla niego na ta karte
Dziewczyny pod jaki jeszcze adres mam wyslac czy na P.O Box 11745 Finglas czy jest jakis inny.????

ja wysyłałam tylko akt urodzenia:tak:a adres jest jeden dla wszystkich a wysyła sie najlepiej poleconym:tak:

reklama
Do góry