reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
hmm no byl list ale maz go wypelnil i odeslal...i po tym liscie dostalam chb a teraz juz nie:no:
No ale do kogo zaadresowany był list? Bo mnie się wydaje,że do Ciebie,a jeśli mąż wypełnił list to podpisał się za Ciebie,no i już masz zagadkę rozwiązaną.
A że przyszedł CHB po tym liście to wiesz,że zależy kiedy go otrzymali,kiedy otworzyli,kiedy raczyli przeczytac itp.
U mnie mąż nigdy nie podpisuje się na liście,bo to list do matki i proszą o podpis matki a nie ojca.

na tym liscie nie bylo podpisu jedyna rzecza do zrobienia bylo wypelnic imie i nazwisko gp i nic wiecej, maz nigdy nie zlozyl by podpisu za mnie - co zrobic a tej sytuacji zeby otrzymac chb? napisac do letterkenny czy moze cos innego, poradzcie.

dziwne bo miesiąc temu sama wypełniałam takowy list i musiałam wpisac datę i się podpisac :baffled:
no musisz do nich dzwonic,wysyłac maile i się upominac,sami nie wpadną na to by oddac kaskę :sorry2:

na tym liscie nie bylo podpisu jedyna rzecza do zrobienia bylo wypelnic imie i nazwisko gp i nic wiecej, maz nigdy nie zlozyl by podpisu za mnie - co zrobic a tej sytuacji zeby otrzymac chb? napisac do letterkenny czy moze cos innego, poradzcie.

no u mnie, jak u anineczki tez musialam sie podpisac, wspisac date itp i dane GP zamiescic.

Dziewczyny a ja mam takie pyt odnosnie back to school czy dostalyscie jakies info bo ja skladalam ok wrzesnia i cisza.i drugie pyt czy orientujecie sie jak teraz stoi sprawa z fis z ktorego miesiaca rozpatruja wnioski.thx

reklama
Biola,Madbebe pisała niedawno(jakieś 2 tyg.temu)że rozpatrują wnioski o FIS z połowy czerwca,ona składała na początku lipca i miała czekać jeszcze 4 tygodnie,więc z moich obliczeń wynika,że za jakieś 2 tygodnie zaczną lipiec:tak:Ja z końca lipca więc raczej grudzień,może i styczeń przyhaczę:tak:
Ja dziś byłam na poczcie po CHB i mam normalnie,na szczęście bo już miałam stracha po tym co piszecie:baffled:

Do góry