reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
hmm no byl list ale maz go wypelnil i odeslal...i po tym liscie dostalam chb a teraz juz nie:no:
No ale do kogo zaadresowany był list? Bo mnie się wydaje,że do Ciebie,a jeśli mąż wypełnił list to podpisał się za Ciebie,no i już masz zagadkę rozwiązaną.
A że przyszedł CHB po tym liście to wiesz,że zależy kiedy go otrzymali,kiedy otworzyli,kiedy raczyli przeczytac itp.
U mnie mąż nigdy nie podpisuje się na liście,bo to list do matki i proszą o podpis matki a nie ojca.

na tym liscie nie bylo podpisu jedyna rzecza do zrobienia bylo wypelnic imie i nazwisko gp i nic wiecej, maz nigdy nie zlozyl by podpisu za mnie - co zrobic a tej sytuacji zeby otrzymac chb? napisac do letterkenny czy moze cos innego, poradzcie.

dziwne bo miesiąc temu sama wypełniałam takowy list i musiałam wpisac datę i się podpisac :baffled:
no musisz do nich dzwonic,wysyłac maile i się upominac,sami nie wpadną na to by oddac kaskę :sorry2:

na tym liscie nie bylo podpisu jedyna rzecza do zrobienia bylo wypelnic imie i nazwisko gp i nic wiecej, maz nigdy nie zlozyl by podpisu za mnie - co zrobic a tej sytuacji zeby otrzymac chb? napisac do letterkenny czy moze cos innego, poradzcie.

no u mnie, jak u anineczki tez musialam sie podpisac, wspisac date itp i dane GP zamiescic.

Dziewczyny a ja mam takie pyt odnosnie back to school czy dostalyscie jakies info bo ja skladalam ok wrzesnia i cisza.i drugie pyt czy orientujecie sie jak teraz stoi sprawa z fis z ktorego miesiaca rozpatruja wnioski.thx

reklama
Biola,Madbebe pisała niedawno(jakieś 2 tyg.temu)że rozpatrują wnioski o FIS z połowy czerwca,ona składała na początku lipca i miała czekać jeszcze 4 tygodnie,więc z moich obliczeń wynika,że za jakieś 2 tygodnie zaczną lipiec:tak:Ja z końca lipca więc raczej grudzień,może i styczeń przyhaczę:tak:
Ja dziś byłam na poczcie po CHB i mam normalnie,na szczęście bo już miałam stracha po tym co piszecie:baffled:

Do góry