reklama
julia28
Mama lutowa 2007
dzieki dziewczyny za odpowiedz szybka:-)ja w sumie nie moge wejsc w bankomacie w balans bo wyskakuje ze skontaktuj sie z serwisem a pozniej ze limit 200e a wogole to chyba przymarzł ten bankomat bo kase wydawal jakies 3 minuty za nim sie otworzył ,takze nie wiem skocze po obiedzie do oranmore do bankuJa tez normalnie dostalam €150
anineczka
królowa mrówek :P
nie mogli dac dziś mniej CHB bo nowy budżet wchodzi od stycznia raczej
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
aja skladalam do CB forme w zwiazku z tym,ze moje dziecie w grudniu konczy 16 lat i musialam poswiadczyc ze sie uczy i doslatam decyzje ze w grudniu normalnie beda pieniazki te same i os stycznia tez wiec zobaczymy w nastepnym miesiacu
Aga_Natalia
Fanka BB :)
Aga_Irlandia taka decyzja bo wydana na starych warunkach. Ja miałam w ubiegłym roku taką sytuację, że w styczniu otrzymam normalnie, a otrzymałam mniej.
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
No to zobaczymy, ile będzie w następnym miesiącu:-)
julia28
Mama lutowa 2007
też tak mysle nie wiem co z tym bankomatem zawsze mialam limit 700e a teraz nagle 200e sprawdze jutro ranojest juz nowy budzet pokazany gdzies??nie mogli dac dziś mniej CHB bo nowy budżet wchodzi od stycznia raczej
S
sandrulińska
Gość
właśnie oglądam na żywo i child benefit obcięty o 10 euro i bodajże jesli dobrze zrozumiałam na trzecie dziecko obcinają , aż o 20 euro
reklama
Aga_Natalia
Fanka BB :)
Tak na pierwsze i drugie dziecko obcinają po 10 euro, a na 3 i następne po 20euro.
A to jest budżet na 2011, który wchodzi w życie z dniem 01 stycznia.
A to jest budżet na 2011, który wchodzi w życie z dniem 01 stycznia.