reklama
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Asieńko a nie jest to RP9form?
Może i tak, bo kolega przez telefon tłumaczył i może źle wytłumaczył
anineczka
królowa mrówek :P
Może i tak, bo kolega przez telefon tłumaczył i może źle wytłumaczył
Redundancy Application Forms » Employees » Redundancy.ie from the Irish National Organisation of the Unemployed
raczej po prostu nie ma formu p9 bo jeśli nie można znaleźc nic na ten temat w necie to chyba nie istnieje.
alem,żem napisałam
julia28
Mama lutowa 2007
mam znajomych ktorzy oboje juz nie pracuja poniewaz zwolnili ich oboje z tej samej fabryki....i maja chb wiec ja nie wiem sama jak to jest,a ja pracuje od nie dawna i tez oboje bylismy na socjalu i bralam chbdrugim znajomym zabrali bo stwierdzili na pismie im przyslali ze nie sa tu 2 lata i nic ich nie łaczy z irlandia ze nie maja rezydenyta idt ....takze chyba co przypadek inaczej albo co urzednik :-)heh jakos dziwnie przeczytalam i zle zrozumialam no czyli jedno z was ma prace A my sie caly czas zastanawiamy co jesli obydwoje nie pracuja?? tak jak napisalam wczesniej moi znajomi obydwoje bez pracy sa i im odmuwili chb.....
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Redundancy Application Forms » Employees » Redundancy.ie from the Irish National Organisation of the Unemployed
raczej po prostu nie ma formu p9 bo jeśli nie można znaleźc nic na ten temat w necie to chyba nie istnieje.
alem,żem napisałam
Tak mi się wydawało, że coś pokręcił
Dzięki
Dziewczyny przyszedl mi dzis list z CHB...i kto ma mi teraz go podpisac jka m nie pracuje i ja???
Mam z tym isc do SW???
JA mam JA/...wczesniej mialam 183 bo ze polowe na Szymka...ponad tydzien temu m poszedl sie zarejstrowac jak stracil prace i on dostal 21.90...czyli 196e + druga polowe na malego.
Poszalam na poczte we wtorek a tam kasy dla mnie nie byloale w srode juz byla ,tylkoz e nie 183e a 145e
Ewelcia w tym formularzu na dole nie masz takiego okienka ktore trzeba zaznaczyc jak sie jest na socjalu????? wiem ze ja mialam i zawsze to zaznaczalam, teraz listu juz od stycznia nie mialam wiec nie wiem:-)
A co do Twojej wyplaty, to jesli dwie osoby w rodzinie maja socjal, to nie moga wam wspolnie wyplacic wiecej jak 355,90 e tygodniowo ;-)
Skladajcie na rent suplement;-)
Aga_Natalia
Fanka BB :)
Ja formę z CHB zawsze sama podpisuję i nie miałam nigdy żadnej rubryki, aby zaznaczyć czy jestem na socjalu czy nie. Jedyne co wypisuję to chyba moje imię i nazwisko, narodowość, data i podpis, adres GP.
Dzieki dziewczyny ....
Mi zawsze podpisywal szef mojego m...bo mi przysylaja taka forme ze albo jak ja pracuje to moj szef ma podpisac albo mojego m szef....
Nigdy nie dostalam formy takiej ze musze z nia isc do GP.
I na tej formie chyba nie ma niczego gdzie mogla bym zaznaczyc ze biore cos z socjala...mam ja na dole i nie chce mi sien schodzic....
Ale raczej nie ma bo by mi sie rzucilo w oczy!
Chyba w poniedzialek czeka mnie podroz do SW
Dzieki Agusiek wlasnie gadalm dzis z kolezanka i ona mnie uswiadomila ze jak obydwoje bierzemy socjal to kwota nie moze przekraczac 355.90.
Bylam zlozyc papiery w piatek o rent suplement a ta jedza mi powiedziala ze musze miec proof of adress od poprzedniego landlorda i potwierdzenie ze rent placilam....ja jej gadam ze nie placilam bo m u niego pracowal itp....a ta znow swoje.
Pokazalam jej ze mam na kartce z PPSa stary adres ,....a ta znow o tym proof...
Poszlismy z m we wtorek,forme przyjela..ale kazala is do count counsil...wziasc forme i ja wypelnic...
Babka w county cousil powiedziala ze jak forma bedzie wypelniona oni ja przyjma i trzeba czekac na rozmowe(?)...ja nie wiem o co kaman??
Nigdy sie nie staralam o takie cos...
A w tej formie jets rubryczka ze GP ma mi wpisac stan mojego zdrowia(?) i jeszcze jakies zaswiadczenie czy co???!!!
I do agencji musze zaniesc...
Miala ktoras tak?
Uswiadomcie mnie czemu tak jest?
Mi zawsze podpisywal szef mojego m...bo mi przysylaja taka forme ze albo jak ja pracuje to moj szef ma podpisac albo mojego m szef....
Nigdy nie dostalam formy takiej ze musze z nia isc do GP.
I na tej formie chyba nie ma niczego gdzie mogla bym zaznaczyc ze biore cos z socjala...mam ja na dole i nie chce mi sien schodzic....
Ale raczej nie ma bo by mi sie rzucilo w oczy!
Chyba w poniedzialek czeka mnie podroz do SW
Dzieki Agusiek wlasnie gadalm dzis z kolezanka i ona mnie uswiadomila ze jak obydwoje bierzemy socjal to kwota nie moze przekraczac 355.90.
Bylam zlozyc papiery w piatek o rent suplement a ta jedza mi powiedziala ze musze miec proof of adress od poprzedniego landlorda i potwierdzenie ze rent placilam....ja jej gadam ze nie placilam bo m u niego pracowal itp....a ta znow swoje.
Pokazalam jej ze mam na kartce z PPSa stary adres ,....a ta znow o tym proof...
Poszlismy z m we wtorek,forme przyjela..ale kazala is do count counsil...wziasc forme i ja wypelnic...
Babka w county cousil powiedziala ze jak forma bedzie wypelniona oni ja przyjma i trzeba czekac na rozmowe(?)...ja nie wiem o co kaman??
Nigdy sie nie staralam o takie cos...
A w tej formie jets rubryczka ze GP ma mi wpisac stan mojego zdrowia(?) i jeszcze jakies zaswiadczenie czy co???!!!
I do agencji musze zaniesc...
Miala ktoras tak?
Uswiadomcie mnie czemu tak jest?
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Ewelcia gp wypoisuje Ci jesli masz problemy zdrowotne jesli nie masz takowych to zostawiasz puste a forme musisz dodatkoowo zlozyc na mieszkanie socjalne wtedy ci wyznacza termin na interview jesli skaladasz z mezem razem z nim musisz na te rozmowe pojsc
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
asienka_r a ja coś słyszałam o tej formie P9...
bratowa gdzies miała z tym styczność... jak będzie na necie to jej spytam bo pamięć to ja mam ostatnio słaba
bratowa gdzies miała z tym styczność... jak będzie na necie to jej spytam bo pamięć to ja mam ostatnio słaba