reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
bo akurat był Bank Holiday i wypłacali w sobote :-)
oj Ty :-p:-D
no widzisz..
a ja tak się bałam że szefowa mi coś zadzwoniła i namieszała że już nie pracuję...
i wogóle..
ale jeszcze wczoraj jak już poszłam do góry to sprawdzałam i faktycznie napisane mam że w każdy pierwszy wtorek:zawstydzona/y:
tyle że pierwszy raz dostałąm 2-giego i tak mi się pewnie ubzdurało:-p
ale do tej pory na to nie zwracałam uwagi, pamiętam tylko że właśnie tylko w maju jak byliśmy w pl... to patrzyłam 2 i już były:-D

dziewczyny czy do was przychodza te kartki z chb bo u mnie jak była ostatnia w styczniu tak cisza........zmienilam adres w marcu i dalej cisza nie wiem sama czy to lepiej czy gorzej ze nie przychodza....pieniadze jak do tej pory wplywały no zobaczymy we wtorek teraz....;-)

chodzi Ci o kartki ktore wysylaja zeby wypelnic ,te o przedluzenie??
ja skladalam w styczniu i teraz w zeszlym tyg przyslali mi pszą.
poczekaj moze jeszcze dostaniesz.
z tego co wiem to co 6 mcy wysylaja.

reklama
chodzi Ci o kartki ktore wysylaja zeby wypelnic ,te o przedluzenie??
ja skladalam w styczniu i teraz w zeszlym tyg przyslali mi pszą.
poczekaj moze jeszcze dostaniesz.
z tego co wiem to co 6 mcy wysylaja.
tak chodiło mi o te kartki:)i dzis wlasnie dostalam.............hehheheheh to pewnie w tym miesiacu nie bedzie kasy na koncie tak mi sie wydaje tez tak mialayscie???czy byla??

Ostatnia edycja:
Do góry