reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
kochana tak długo trzeba czekac,bo oni mają nadzieję,że osoba czekająca w końcu wróci do kraju.
wiesz nie każdy ma za co życ...ja miałam to szczęście ,że moj mąż pracował,ale np moi znajomi zjechali do Polski bo czekając na decyzję wydali wszystkie oszczędności nie mieli za co życ.
a zapomoga rzekomo im się nie należała.no ale teraz nie mieszkając w Limerick widzę,że to zależy głownie od urzędasów co i komu sie należy...bo tutaj jakoś problemu nie miałam.
nawet przyznali mi GP Visit Card,a rzekomo ani MC ani GP V card mi sie nie nalezała,a jednak.
Mi np kaskę za czas oczekiwania wyplacili dopiero po powrocie z urlopu.
Wiesz jakbym nie wrociła to mieliby mnie z głowy i podejrzewam,ze jest wiele takich osób ktore wyjechały i nie wrociły.
Musiałam się przyjsc podpisac że wróciłam i dopiero wypłacili.
Jakby nie było to Twoja koleżanka będąc w Socialu może się zapytac co z jej decyzją o ile jej nie dostanie w piątek.
trzymam kciuki
daj znac co i jak

:-D:-D smiech na sali :-D:-D wezwali ja pod pretekstem ze niby podpisu gdzies brakowalo na jakims formularzu A podpis byl:baffled: sciema zeby sprawdzic czy nie wyjezdzala z kraju:no::no: maja sposoby nie ma co....................

dziewczyny mam wielki problem!!!!
nie wpłynęły mi pieniądze na ChB!!!
nie wiem dlaczego, ostatnio podpisywałam tą kartkę co przysyłają do domu...
no i odesłałam im... 1 pieniądze w czerwcu wpłynęły a teraz nie mam....
dodam że napisali że będę dostawać 2 każdego miesiącca a wpływały już mi 1-wszego
a dzisiaj nadal nic....
czy któraś miała kiedyś opóźniejnie??
jak nie to co mam zrobić??

reklama
Do góry