Też myśle że już zadnych dokumentów nie musisz dosyłać teraz patrzeć tylko kiedy pieniążki na koncie a potem dopiero przesyłają decyzje ja tak miałam w zeszłym roku koleżanka też dostała dwa tyg,temu kaske a tydzień potem decyzjea ja złożyłam o przedłużenie nowe papiery już w lipcu i do teraz czekam jak dzwoniłam to niby ok. i nawet miesiąc temu powiedzieli że w czwartek będzie kaska mineły dwa czwartki kaski nie było jak znowu dzwoniłam to moje papiery były już przedawnione i musiałam znowu w zeszłym tyg. wysyłaćtotalna zlewka z ich strony i jeszcze powiedzieli że kaske i decyzje wysłali a jak powiedziałam że bzdura to gościu kazał na nowo składać wszystko MASAKRA bajzel tam mają albo i wysłali tylko coś pochrzanili i się głupio przyznać!!!!!!!!!A ja z takim pytankiem. Wysłaliśmy wniosek na FIS, dzisiaj przyszedł do nas list, że wniosek przyjęty i rozpatrywany. Jak długo będziemy czekać na decyzję, czy mogą od nas chcieć jeszcze jakieś papierki oprócz tego, co było we wniosku. My za 10 dni lecimy na 6 tyg. do kraju i nie wiemy czego się spodziewać.
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Dziewczyny dostałyście CHB?
Bo ja nie.
Kilka dni temu przyszedł list do wypełnienia.M dzis miał go wysłac a zasiłku nie ma.
A może to przez strajki?
Ale mam nerwa
Bo ja nie.
Kilka dni temu przyszedł list do wypełnienia.M dzis miał go wysłac a zasiłku nie ma.
A może to przez strajki?
Ale mam nerwa
anineczka
królowa mrówek :P
No mnie była taka sytuacja,że wysłali list na stary adres.
Kiedy pojechaliśmy po listy nowi mieszkańcy powiedzieli,że nic nie ma do nas.
A jednak był list z CHB bo zadzwonili w zeszłym tygodniu,że coś jest.
Zmieniliśmy adres 13.10 i kilka dni temu,chyba w piątek przyszedł duplikat tamtego listu z datą z września.
No ale jeśli teraz przyszedł na nowy adres to myślałam,że wsio ok.
Jednak nie
Co za %&%*$^&
Kiedy pojechaliśmy po listy nowi mieszkańcy powiedzieli,że nic nie ma do nas.
A jednak był list z CHB bo zadzwonili w zeszłym tygodniu,że coś jest.
Zmieniliśmy adres 13.10 i kilka dni temu,chyba w piątek przyszedł duplikat tamtego listu z datą z września.
No ale jeśli teraz przyszedł na nowy adres to myślałam,że wsio ok.
Jednak nie
Co za %&%*$^&
julia28
Mama lutowa 2007
to jednak prawda!!!!! ja tez dostałam kase normalnie!!!!o czym jeszcze mowili cos jeszcze obcianaja tak drastycznie kuzwa 20% to duzo,szlak by ich wział!!!!a tez dostałam ale od stycznia ma być 20%mniej,trąbią o tym w radiodupki jedne na dzieciach oszczędzają
beakta
Mammy of boys & girl
Nie ma co panikowac.....dobrze ze calego nie zabieraja.
wiesienka123
mama Asi
my tez dostaliśmy i jeszcze wyrównanie za ostatni m-c:-)
zuska85
Aktywna w BB
hej mam pytanko czy kiedys ktoras z was odwolywala sie od decyzji w socjalu ???? ja 2 misiace temu zwolnilam sie z pracy ,pracowalam 4 lata i nie dostalam zasilku odwolalam sie od tej decyzji i czekam juz 5 tyg ((
reklama
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Jak co poniektorzy przestana robic panstwo w konia to moze przestana obcinac...To nie jest studnia bez dna. Chce sie cos dostac trzeba cos DAC. Dlatego trzeba tepic cwaniactwo jak tylko gdzies je po drodze widzimy..;-) Ja sie nie dziwie. Recesja kwitnie, pelno darmozjadow naokolo, no to skad panstwo ma brac ta kase? I tak jest niezle. W PL kupe bysmy ewentualnie dostaly...;-) Cieszmy sie tym co mamy kobietki:-)