anowi82
Fanka BB :)
geroland moj ex tez twierdzi ze to nie jego dziecko. zazadal badan, ale tez chcial bym to ja placila za badania. bo on biedny a ja dziwka. i ze szukam sobie naiwnego do placenia alimentow. co on wyczynial, jakie pisma słał do sadu - glowa mala. nawet sie odwolal do sadu drugiej instancji. gowno mu to dalo. on zaplacil za badania. tyle ze ciaglo sie to pol roku. pol roku mnie wyzywal w sadadch.
w koncu na dzien matki dostalam prezen - badania dna.
juz sa wyniki i 22.07 rozprawa.
pewnie jeszcze potrwa drugie pol roku. bo teraz bedzie walka o alimenty i cala reszte. wladze rodzicielska (mam ja zamiar zabrac) nazwisko, koszty wyprawki, koszty utrzymania mnie w ciazy.
BEDE WALCZYC O KAZDY GROSZ.
ty tez walcz, on cie zostawil. nie martwil sie o ciebie raczej. to dlaczego masz mu odpuscic?? ja nie odpuszcze bo sama sobie dziecka nie zrobilam, nie chce dziecka to bynajmniej niech finansowo ponosi konsekwencje.
on sie broni wszystkimi mozliwymi sposobami. tymi nieuczciwymi tez.
ja tez walcze. ktos mi kiedys na watku napisal. ze w sadzie albo posuwasz albo jestes posuwana. wiec ja bede walczyc. moj ex mnie popamieta za to co mi zrobil
Geroland co ci zalezy skladaj apelacje. a moze akurat wygrasz, bynajmniej bedziesz wiedziala ze zrobilas wszsystko co mozliwe
w koncu na dzien matki dostalam prezen - badania dna.
juz sa wyniki i 22.07 rozprawa.
pewnie jeszcze potrwa drugie pol roku. bo teraz bedzie walka o alimenty i cala reszte. wladze rodzicielska (mam ja zamiar zabrac) nazwisko, koszty wyprawki, koszty utrzymania mnie w ciazy.
BEDE WALCZYC O KAZDY GROSZ.
ty tez walcz, on cie zostawil. nie martwil sie o ciebie raczej. to dlaczego masz mu odpuscic?? ja nie odpuszcze bo sama sobie dziecka nie zrobilam, nie chce dziecka to bynajmniej niech finansowo ponosi konsekwencje.
on sie broni wszystkimi mozliwymi sposobami. tymi nieuczciwymi tez.
ja tez walcze. ktos mi kiedys na watku napisal. ze w sadzie albo posuwasz albo jestes posuwana. wiec ja bede walczyc. moj ex mnie popamieta za to co mi zrobil
Geroland co ci zalezy skladaj apelacje. a moze akurat wygrasz, bynajmniej bedziesz wiedziala ze zrobilas wszsystko co mozliwe