reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

Mieszacie dziewczyny, mieszacie..... trudno odwołane to odwołane!
Może kiedyś nam sie uda, ja w piatek jak pisała Madzia odpadam! Ustaliłam specjalnie tydzień pod to spotkanie i na planach się skończyło :-(

reklama
Ale jest jeszcze jutrzejszy dzień....Madzia nie odbiera dzieciaków, Kaska nie ma imprezy, a Izka?

Albo się spotkajcie dziś jak planowano....bo widzę, że chyba Wy 3 chętne i ja.....więc jak mi nie pasuje to spokojnie - poczekam do następnego spotkania :)

Ja już nic kumam nie widzę tutaj konstruktywnej decyzji. Jadę do Focusa i o 17 będe na parterze przy windach od strony PKS koło Rossmana. Jak ktoś będzie to ok jak nie to trudno. Mam czarno czerwony szalik:szok:

A ja niestety do ostatniej chwili nie wiedziałam czy bede. W zasadzie to nawet mialam byc bo bylam na szkoleniu niedaleko focusa, szkolenie miało skonczyc sie o 16 i chcialam isc prosto na spotkanie z Wami. Jednak skonczyło sie o 14, takze nie oplacało mi sie czekac tylko jechac do domciu. W miedzyczasie zadzwonil T ze bedzie w domu po 17, takze niestety nic z tego, ale moze i dobrze, bo teraz juz sama nie wiem czy sie spotykacie czy nie. Jezeli chodzi o jutro czy piatek, to mi pasuje a godz, szczerze powiedziawszy dal mnie lepeij 20 niz 17:-)

My już po spotkaniu. Było kameralnie jak na randce:-D Tylko we dwie:rofl2:. Madziara dzięki za spotkanie. Niech żałują Ci co nie byli. Kasiulka szkoda że nas nie znalazłaś :(

Ja też dziękuje - było bardzo miło.
Szkoda Kasiulka, że wczesniej nie wiedziałam, ze będziesz aczkolwiek zanim usiadłyśmy to rozglądałyśmy sie z Muchą i obeszłyśmy Focusa czy jeszcze kogoś nie widac.

reklama
Nie wyszla mi niespodzianka,a duzo nie brakowalo,echh,przykro mi bardzo:-(...ale ciesze sie ze chociaz we dwie sie spotkalyscie:-)

Do góry