reklama
Ale jest jeszcze jutrzejszy dzień....Madzia nie odbiera dzieciaków, Kaska nie ma imprezy, a Izka?
Albo się spotkajcie dziś jak planowano....bo widzę, że chyba Wy 3 chętne i ja.....więc jak mi nie pasuje to spokojnie - poczekam do następnego spotkania
Albo się spotkajcie dziś jak planowano....bo widzę, że chyba Wy 3 chętne i ja.....więc jak mi nie pasuje to spokojnie - poczekam do następnego spotkania
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
A ja teraz siedze i sie zastanawiam gdzie Was znajde:-(???
A ja niestety do ostatniej chwili nie wiedziałam czy bede. W zasadzie to nawet mialam byc bo bylam na szkoleniu niedaleko focusa, szkolenie miało skonczyc sie o 16 i chcialam isc prosto na spotkanie z Wami. Jednak skonczyło sie o 14, takze nie oplacało mi sie czekac tylko jechac do domciu. W miedzyczasie zadzwonil T ze bedzie w domu po 17, takze niestety nic z tego, ale moze i dobrze, bo teraz juz sama nie wiem czy sie spotykacie czy nie. Jezeli chodzi o jutro czy piatek, to mi pasuje a godz, szczerze powiedziawszy dal mnie lepeij 20 niz 17:-)
reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Nie wyszla mi niespodzianka,a duzo nie brakowalo,echh,przykro mi bardzo:-(...ale ciesze sie ze chociaz we dwie sie spotkalyscie:-)