reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

Mieszacie dziewczyny, mieszacie..... trudno odwołane to odwołane!
Może kiedyś nam sie uda, ja w piatek jak pisała Madzia odpadam! Ustaliłam specjalnie tydzień pod to spotkanie i na planach się skończyło :-(

reklama
Ale jest jeszcze jutrzejszy dzień....Madzia nie odbiera dzieciaków, Kaska nie ma imprezy, a Izka?

Albo się spotkajcie dziś jak planowano....bo widzę, że chyba Wy 3 chętne i ja.....więc jak mi nie pasuje to spokojnie - poczekam do następnego spotkania :)

Ja już nic kumam nie widzę tutaj konstruktywnej decyzji. Jadę do Focusa i o 17 będe na parterze przy windach od strony PKS koło Rossmana. Jak ktoś będzie to ok jak nie to trudno. Mam czarno czerwony szalik:szok:

A ja niestety do ostatniej chwili nie wiedziałam czy bede. W zasadzie to nawet mialam byc bo bylam na szkoleniu niedaleko focusa, szkolenie miało skonczyc sie o 16 i chcialam isc prosto na spotkanie z Wami. Jednak skonczyło sie o 14, takze nie oplacało mi sie czekac tylko jechac do domciu. W miedzyczasie zadzwonil T ze bedzie w domu po 17, takze niestety nic z tego, ale moze i dobrze, bo teraz juz sama nie wiem czy sie spotykacie czy nie. Jezeli chodzi o jutro czy piatek, to mi pasuje a godz, szczerze powiedziawszy dal mnie lepeij 20 niz 17:-)

My już po spotkaniu. Było kameralnie jak na randce:-D Tylko we dwie:rofl2:. Madziara dzięki za spotkanie. Niech żałują Ci co nie byli. Kasiulka szkoda że nas nie znalazłaś :(

Ja też dziękuje - było bardzo miło.
Szkoda Kasiulka, że wczesniej nie wiedziałam, ze będziesz aczkolwiek zanim usiadłyśmy to rozglądałyśmy sie z Muchą i obeszłyśmy Focusa czy jeszcze kogoś nie widac.

reklama
Nie wyszla mi niespodzianka,a duzo nie brakowalo,echh,przykro mi bardzo:-(...ale ciesze sie ze chociaz we dwie sie spotkalyscie:-)

Do góry