reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

Weszłam dzisiaj do klubu po drodze z pałacu no i okazało się, że w sobotę między 11 a 13 będą tam urodziny i kilka jeszcze osób więc pani doradziła, że lepiej przyjść po 13-tej bo może być dość tłoczno. Poza tym z tego co widziałam to jest do picia herbata, kawa i soczek ale przekąsek żadnych to nie widziałam a własnego jedzenia wnosić nie wolno.

reklama
Mi pasuje kazda godzina,bade tylko z Wiki bo Matiego zostwie z tatusiem co by sie nie nudzil ;-) wiec laski ustalajcie bo czasu malo...:-)

Jak dla mnie może być 13ta. Wygląda na to, że wcześniej nie ma tam co być.
A do której dziewczyny macie czas? Jak sobie zaplanować?

Jak myslicie 2 h nam starczą? Madziara, Ewelina będziecie z chłopakami? Pytam co by Fran w babińcu się nie znalazł ;-)

Ja będę z małym, no i być może z Agatką. Ewka i Monika mają w tym czasie zajęcia, poza tym są trochę przeziębione i jeszcze jutro idę z nimi na osłuchanie do lekarza.
W sumie to myślałam o jakiś 2 godzinkach,a le tak naprawdę to wszystko zależy od dzieci :)

Czyli podsumowując spotykamy się o 13-tej przed klubem?

My też będziemy:tak: Ignaś na pewno, zastanawiam się czy nie zostawić Miśki z M, ale podejrzewam, że będzie kręcił nosem:cool:
13 nam pasuje, Michalinka akurat śpi od 11 do 13, więc nie będzie marudzić (mam nadzieję;-))
Iza, w większości się znamy ale myślę, że poznasz po dzieciach:-):-D hehehe przejrzyj wątek zdjęciowy;-)

reklama
W większości się znamy. A Ciebie Iza poznamy z fotek, więc jakoś się odnajdziemy myślę.
Myślę, że możnaby się powymieniać telefonami przynajmniej z niektórymi osobami. Może przecież się zdarzyć, że komuś coś wypadnie w ostatniej chwili, to wyśle ska i będzie wiadomo, że na tę osobę nie ma co czekać. Ja mam telefon do Arabelli i Madziary, więc w razie czego będę miała do kogo wysłać informację.

Do góry