reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

Weszłam dzisiaj do klubu po drodze z pałacu no i okazało się, że w sobotę między 11 a 13 będą tam urodziny i kilka jeszcze osób więc pani doradziła, że lepiej przyjść po 13-tej bo może być dość tłoczno. Poza tym z tego co widziałam to jest do picia herbata, kawa i soczek ale przekąsek żadnych to nie widziałam a własnego jedzenia wnosić nie wolno.

reklama
Mi pasuje kazda godzina,bade tylko z Wiki bo Matiego zostwie z tatusiem co by sie nie nudzil ;-) wiec laski ustalajcie bo czasu malo...:-)

Jak dla mnie może być 13ta. Wygląda na to, że wcześniej nie ma tam co być.
A do której dziewczyny macie czas? Jak sobie zaplanować?

Jak myslicie 2 h nam starczą? Madziara, Ewelina będziecie z chłopakami? Pytam co by Fran w babińcu się nie znalazł ;-)

Ja będę z małym, no i być może z Agatką. Ewka i Monika mają w tym czasie zajęcia, poza tym są trochę przeziębione i jeszcze jutro idę z nimi na osłuchanie do lekarza.
W sumie to myślałam o jakiś 2 godzinkach,a le tak naprawdę to wszystko zależy od dzieci :)

Czyli podsumowując spotykamy się o 13-tej przed klubem?

My też będziemy:tak: Ignaś na pewno, zastanawiam się czy nie zostawić Miśki z M, ale podejrzewam, że będzie kręcił nosem:cool:
13 nam pasuje, Michalinka akurat śpi od 11 do 13, więc nie będzie marudzić (mam nadzieję;-))
Iza, w większości się znamy ale myślę, że poznasz po dzieciach:-):-D hehehe przejrzyj wątek zdjęciowy;-)

reklama
W większości się znamy. A Ciebie Iza poznamy z fotek, więc jakoś się odnajdziemy myślę.
Myślę, że możnaby się powymieniać telefonami przynajmniej z niektórymi osobami. Może przecież się zdarzyć, że komuś coś wypadnie w ostatniej chwili, to wyśle ska i będzie wiadomo, że na tę osobę nie ma co czekać. Ja mam telefon do Arabelli i Madziary, więc w razie czego będę miała do kogo wysłać informację.

Do góry