reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

Mi też bardzo przykro :-( zaluje,zaluje,zaluje....ale jestem w kiepski stanie,dwie nie wyleczone infekcje i teraz sa skutki,mam tylko nadzieje ze to w miare szybko minie i jutro oczywiscie mam wizyte u lekarza ale czuje sie fatalnie....

Madziu,torcik rewelacja,ma sie te zdolnosci co :-)....

reklama
Dziękuję dziewczyny za miło spędzony czas, było naprawdę super :-) A Tobie Madziu szczególne podziękowania, dzięki Tobie to spotkanie się w ogóle odbyło :sorry2:
Oliwka też zachwycona i najchętniej by się przeprowadziła na stałe do Moniki :-D

Hej!

Dzięki dziewczyny za spotkanie !!! Cieszę się, że jednak spóźnina ale dotarłam :tak:. Madziara dzięki za organizację. Tort pyszny.....inne ciasta na pewno też - choć osobiście nie jadłam widac było po apetycie Franka :-). Syn zadowolony w końcu wczoraj dwie imprezy obskoczył. Pytał tylko czy następnym razem też się będą te dziewczyny tyle zamykać i przebierać ;-):sorry2:.
A i zafascynowany Martynką.....chyba mu do gustu przypadła hihihihi.

Bałagan, fakt niezły zostawiliśmy :no:......mam nadzieję, że starsze córki pomogły ogarnąć mieszkanie.

Pozdrawiam, jadę do teściowej na kawkę i ciacho.

Kaasiulka nie wiem czy zdolności, coś tam umiem piec - babcia mnie nauczyła :D

Nie przesadzajcie z tym bałaganem. Mam ochotę na następne spotkanie więc chyba tak źle nie było :)

Czesc dziewczynki:-). Ja równiez chciałam Wam podziękowac za spotkanie, było super:-). Jesteście świetne laseczki i macie suuuper dzieciaczki. Weronika zadowolona i już w drodze do domu pytała kiedy znowu pojedziemy do Moniki:-)

Madziara...wiem, że nie bedę oryginalna, ale naprawde szczególne podziękowania dla Ciebie za udostepnienie lokum i pyyyszny tort:-). No i szacun kobieto, za ogarnięcie tego bałaganu:tak:

Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje i cieszę się ,że w końcu mogłam Was poznac:-)

ps. Madziara, pozdrowionka dla Moniki i jej słodziutkich bliźniaczek :tak:

Dzięki Wronka za pozdrowienia!! Bardzo mi się też u Magdy podobało i jak obiecała weszłam na forum i jestem . Postaram się też na nim udzielać. Pozdrawiam też pozostałe dziewczyny , które poznałam na spotkaniu!!

reklama
Do góry