reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

Mi też bardzo przykro :-( zaluje,zaluje,zaluje....ale jestem w kiepski stanie,dwie nie wyleczone infekcje i teraz sa skutki,mam tylko nadzieje ze to w miare szybko minie i jutro oczywiscie mam wizyte u lekarza ale czuje sie fatalnie....

Madziu,torcik rewelacja,ma sie te zdolnosci co :-)....

reklama
Dziękuję dziewczyny za miło spędzony czas, było naprawdę super :-) A Tobie Madziu szczególne podziękowania, dzięki Tobie to spotkanie się w ogóle odbyło :sorry2:
Oliwka też zachwycona i najchętniej by się przeprowadziła na stałe do Moniki :-D

Hej!

Dzięki dziewczyny za spotkanie !!! Cieszę się, że jednak spóźnina ale dotarłam :tak:. Madziara dzięki za organizację. Tort pyszny.....inne ciasta na pewno też - choć osobiście nie jadłam widac było po apetycie Franka :-). Syn zadowolony w końcu wczoraj dwie imprezy obskoczył. Pytał tylko czy następnym razem też się będą te dziewczyny tyle zamykać i przebierać ;-):sorry2:.
A i zafascynowany Martynką.....chyba mu do gustu przypadła hihihihi.

Bałagan, fakt niezły zostawiliśmy :no:......mam nadzieję, że starsze córki pomogły ogarnąć mieszkanie.

Pozdrawiam, jadę do teściowej na kawkę i ciacho.

Kaasiulka nie wiem czy zdolności, coś tam umiem piec - babcia mnie nauczyła :D

Nie przesadzajcie z tym bałaganem. Mam ochotę na następne spotkanie więc chyba tak źle nie było :)

Czesc dziewczynki:-). Ja równiez chciałam Wam podziękowac za spotkanie, było super:-). Jesteście świetne laseczki i macie suuuper dzieciaczki. Weronika zadowolona i już w drodze do domu pytała kiedy znowu pojedziemy do Moniki:-)

Madziara...wiem, że nie bedę oryginalna, ale naprawde szczególne podziękowania dla Ciebie za udostepnienie lokum i pyyyszny tort:-). No i szacun kobieto, za ogarnięcie tego bałaganu:tak:

Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje i cieszę się ,że w końcu mogłam Was poznac:-)

ps. Madziara, pozdrowionka dla Moniki i jej słodziutkich bliźniaczek :tak:

Dzięki Wronka za pozdrowienia!! Bardzo mi się też u Magdy podobało i jak obiecała weszłam na forum i jestem . Postaram się też na nim udzielać. Pozdrawiam też pozostałe dziewczyny , które poznałam na spotkaniu!!

reklama
Do góry