reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

Hej!

Ja sie czuje strasznie,dopadlo mnie w nocy jakies cholerstwo,bola mnie wszytskie miesnie i do tego katar,z oczu mi sie leja lzy,masakra!! Nie wiem czy dam rade sie zebrac,postaram ale nie obiecuje :sorry2:...

reklama
witam sobotnio

ja tez dziś niedomagam...wczoraj musiałam wpaść do pracki i chyba zbyt długo przysiedziałam i teraz skutkuje to bólem podbrzusza i do tego od rana mam mdłości jak w pierwszych miesiącach...mam nadzieję , że minie:)

My byłysmy u lekarza i niby zdrowa i może iść w poniedziałek do przedszkola. Katar to od chorego nosa który trzeba wyleczyć, hmmm...
Ktoś bedzie jeszcze?
Jak Wasze zdrówko dziewczyny?

Dziewczyny, baaaaardzo dziękuję za spotkanie. Było super.
Madziara, szczególnie Tobie dziękuję. Jesteś niesamowita. Tylko głupio mi, przepraszam za bałagan. Współczuję doprowadzania mieszkania do stanu używalności.
Chyba lepiej się spotkać na neutralnym gruncie następnym razem, żeby nikogo tak nie obciążać. Ale tort i wszystko było REWELACJA!

Ja Wam również dziękuję za spotkanie i za wszystkie smakołyki. Było super!!!

Arabella mieszkanie już doprowadzone do względnego porządku. Przy czwórce dzieci to prawie ciągle jest bałagan - chyba więcej nasprzątałam się przed niż po :)
Nie ma najmniejszego problemu, najważniejsze, że się podobało i smakowało. Tak, że służę lokalem na przyszłość :D

Madzia jesteś kochana!!!!!!!!!!!!!! Dzięki za zaproszenie i oczywiście pyszny torcik, masz zdolności których zazdroszcze!!!! :-)
Wszystkim dzięki za super wieczór, było cudnie i niech żałuje ten kto nie był bo jest czego ;-)

iza8448m.jpg

Załączniki

• IZA_8448m.jpg
    IZA_8448m.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Bardzo żałuję , że nie mogłam być z Wami, ale bolało mnie podbrzusze od rana i jakoś popołudniu zasnęłam - wystrojona już w ciuszki wyjściowe :)))
...w zasadzie juz od wczoraj jakoś fatalnie się czuję - szkoda , że nie mogłam Was poznać - ale mam nadzieję , że nic straconego i jeszcze będzie niejedna okazja :)
pozdrawiam całą gromadkę :)

Do góry