reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie w Bydgoszczy ZAPRASZAMY!

Witajcie w obliczu strasznej tragedi.
Byłam wczoraj na spotkaniu klubu kangura w motylku i było świetnie.
Już nie mogę się doczekać niedzieli.

reklama
Postaram się tak zorganizować, żeby do Was dołączyć.

Lista:
Kasiad + 1 dziecko
Soppana + 2 dzieci
arabella + 3 dzieci
Elwirek29 + 2 dzieci
olamala
Kajdusia x2 + 2 dzieci
Madziara + 2 dzieci

Madziaro , bardzo prosze w liście podaj mi jeszcze wiek dzieci.
Staramy się by wykładowcą był psycholog a taka informacja pomoze w odpowiednim doborze tematu.

Bestyja proszę bardzo :)

Lista:
Kasiad + 1 dziecko (3 l.)
Soppana + 2 dzieci (3 l. + 7 m-cy)
arabella + 3 dzieci (4,5 l. + 2,5 l. + 4 m-ce)
Elwirek29 + 2 dzieci (5,4 l. + 1 rok)
olamala
Kajdusia x2 + 2 dzieci (3 l. + 3 l.)
Madziara + 2 dzieci (2,7 l. + 6,5 l.)
kaasiulka + 2 dzieci (4,7 l. + 9 m-cy)

Witajcie ponownie,

w związku z informacją iż pogrzeb pary prezydenckiej ( a może i pozostałych osób , które poniosły śmierć w wyniku katastrofy rządowego samolotu) ma się odbyć w niedzielę 18.04 w porozumieniu z naszym partnerem firmą J&J oraz Centrum Motylek podjęliśmy decyzję o przeniesieniu spotkania na inny termin.
Gdy zostanie on ustalony poinformujemy Was o nim.

Smutne to co się stało, ale jak bedzie inny termin to może i bedzie dla mnie bardziej pasujący... jak jest jeszcze miejsce to prosze o rezerwcje!

reklama
Kasiad + 1 dziecko (3 l.)
Soppana + 2 dzieci (3 l. + 7 m-cy)
arabella + 3 dzieci (4,5 l. + 2,5 l. + 4 m-ce)
Elwirek29 + 2 dzieci (5,4 l. + 1 rok)
olamala
Kajdusia x2 + 2 dzieci (3 l. + 3 l.)
Madziara + 2 dzieci (2,7 l. + 6,5 l.)
kaasiulka + 2 dzieci (4,7 l. + 9 m-cy)
FotoIza + 1 dziecko ( 6 l )

smutne niestety :-(

Ostatnia edycja:
Do góry