reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Sierpniówek w Krakowie

ewa, ja się zgadzam:-D M się pyta jak inne dzieciaczki, a ja mówię, że Ula najgrubsza to mnie opieprzył kolejny raz zresztą, że jej za często cycek daje. No kurde co mam zrobić jak jest ciągle głodna:-(

goscha, a moja w samochodzie spanko, a w domu dajesz zabawa na macie, teraz śpi tfu tfu oby już na cąła noc, M poszedł na siłkę więc mnie nie wybawi jakby co.

reklama
ewa haha ale się uśmiałam :) no Majka trochę bardziej blond ode mnie ;)
asia ale ty sie weź nie przejmuj, Ulka jest the best po prsotu :D wyrośnie, zobaczysz. Na cycku nie można utuczyć za bardzo

Dziewczyny w wakacje przyjeżdżamy z Lilą do Krakowa i dołączamy do Was :) Wszystkie wyglądacie tak sympatycznie, że aż szkoda, że to nie bliżej :) Ale mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy i poznamy :)

ewa, wrzucaj wrzucaj :-). Jedno grupowe wyszło nawet całkiem przyzwoicie jak na panujące warunki :-D.
Dziękuję za miły wieczór. I za ciacha i drożdżówki :-). I przepraszamy za to darcie się :zawstydzona/y:. Ale jak tylko wyszliśmy na klatkę była cisza :-D. Nawet z uśmiechem na twarzy przeżyliśmy wsadzanie do fotelika :szok:. Po dwóch minutach jazdy już spał. W domu jakiś czas były śmichy-chichy, ale potem znowu się zaczęło. Jakby go ze skóry obdzierali, słowo daję. Nie wiem co mu się podziało... Niestety Tymek się jakiś delikatny zrobił. Może faktycznie przed skokiem rozwojowym jesteśmy i mu neurony pracują na zwiększonych obrotach i żyć mu nie dają...
Strasznie fajnie było zobaczyć wszystkie dzieciaczki, jakie już duże.
ewa, daj znać czy na Ciebie sąsiedzi opieki społecznej nie nasłali :-p.
MieMie, trzymamy Cię za słowo :tak:. To w wakacje - mam nadzieję - będę mogła zaprosić do siebie :-).

Ostatnia edycja:
dzag, wrzuć swoje!!! Ja też zapraszam do mnie na Mydlniki, pies pójdzie na ten czas do teściowej więc nie będzie problemu.

Dziewczyny, ale słowo daję :) Nawet M wspomniałam, że dziewczyny z bb spotkały się w Krakowie i że tak fajnie mają, bo mogą się zobaczyć, pogadać itp. Nawet mu zdjęcia pokazałam. To co powiedział? "No to kiedyś możemy wybrać się do Krakowa" :)

reklama
ewa, biorę to na klatę :-D. Ale zanim ja będę miała gdzie zaprosić, to rzeczywiście już wszyscy PRZYJDĄ. Włącznie z Tymi najmłodszymi :-p.

Do góry