reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Sierpniówek w Krakowie

Ale kombinujecie :p W Hucie nie da się zgubić ;P

Irisson, wsiadaj w pociąg i jutro na 15 będziesz w Krakowie :D

Thinka, Szczepan załamany, bo nie ma jutro dużo pracy i chyba wróci do domu o ludzkiej porze. Ale coś czuję, że mu coś wypadnie po drodze ;P Jak na razie wyżera przygotowane na jutro ciasteczka :/

reklama
ewa, u nas na mieszkaniu będzie spokój, bo ja z Tymkiem będę u Ciebie. M ma zawsze zimne piwko w lodówce - zapraszamy Szczepana :-D.

ewa, a jest tam gdzie zaparkować pod Waszym blokiem?

edit: doczytałam dokładnie prywatną wiadomosć:-D

Ostatnia edycja:
Czekamy na pierwsze wrażenia na gorąco ;)

Może nie uwierzycie, ale ogarnęłam mieszkanie zanim panowie umyli Anielkę. Słaby bałagan zrobiliśmy ;) Aniela padła w sekundę, Franek też jest już słaby, więc szykuje się spokojny wieczór. Wpadajcie częściej ;)

Dziękujemy bardzo za wizytę!!!

ewa, miałam od Was zieloną serię świateł i byłam w domu w 20 min, M już wydzwaniał, że tęskni z 10 razy. Teraz wykąpana i jak zwykle nie spi tylko stęka, nie płacze tylko stęka pewnie tak to potrwa do 21, męczą ją te zęby.
No i jestem obżarta ciastkami Katjuszy, chyba nie będe ich piec bo mi w boczki pójdzie:-D
No i daj znać jak przetwory smakowały.

Asia, na pewno dam znać :)

Zaraz wrzucę jakieś zdjęcia na zamknięty - chyba że się zgadzacie wszystkie, żeby tu wstawić :) Jakość kiepska, ale widać, co się działo ;P

jestem i ja. Tymek darł się caluteńką drogę, równe 35minut. Nie ma gość litości :) Najlepsze że ledwie weszliśmy do domu to banan na całej twarzy i dawaj, nie śpimy. Teraz leżą i on i Majka i się wiercą, ale żadne nie zaśnie.

Ja również bardzo dziekuję Ewa za miłe przyjęcie no i reszcie za miła atmosferkę. Fajne z was babki, dzieciaki tez super. I nasze Tymki 2 rozdarte też fajne:-D

Ja nie wiem jak sie wchodzi na zamknięty w ogóle? Nawet nie wiedziałam że tu jest zamkniety:confused:

aaa zapomniałam o ciastkach- normalnie mega wszystkie! Jak ja lubię słodkości, rety. I ja bardzo proszę o przepisy, wszystkie:-p

To co? Wrzucić tu zdjęcie?:D

Gosha, a ja Ci powiem, że byłam zaskoczona jak Cię zobaczyłam, bo kojarzyłam Cię ze zdjęciem z avatara :D A to Twoja córka przecież :D:D:D

reklama
Do góry