reklama
gosha_88
Fanka BB :)
dobra, pan chirurg dziś ładnie zaoptrzył moją nóżkę i fikam prawie jak gazela no dobra, trochę kuśtykam, ale do autobusu dojdę. Fiuuu no to będzie sie działo:-) jeszcze muszę małżona uświadomić że ma po mnie przyjechać, ciekawe co on na to i ciekawe czy trafię hue hue. I jak Tymko zniesie ponad godzinną przejażdzkę :/ o to sie boje najabardziej, zwłaszcza że go w chustę zapakuje, jak mi nagle zgłodnieje to nie wiem co zrobię
gosha_88
Fanka BB :)
dzięki, tylko nie wiem jak uda mi sie to wszystko zgrać, tzn autobus z tramwajem. Będe chyba nr 1 jechać, ale na która tam doajdę? Kurcze no musze to jeszcze pospr i napisze
hmmm no dobra, mam kilka opcji dojazdu, ale nawygodniejsza dla mnie czyli z najmniejsza liczbą przesiadek to taka że dojadę autobusem do przystanku nowohucka i stamtąd przesiąde się na tramwaj 1. Na wzgórzach powinien być o równej 15:00. O ile oczywiście autobus nie będzie stał w korkach i zdazę. Więc może zrobimy tak Thinka że napiszę ci swój nr tel na priv, jak możesz to napisz mi swój i ja ci dam znać czy się wyrobiłam? O ile oczywiście sie zgadzasz a jak nie to po prostu jakoś tam sama trafię, wydrukuję sobie wskazówki ewy na wszelki wypadek
hmmm no dobra, mam kilka opcji dojazdu, ale nawygodniejsza dla mnie czyli z najmniejsza liczbą przesiadek to taka że dojadę autobusem do przystanku nowohucka i stamtąd przesiąde się na tramwaj 1. Na wzgórzach powinien być o równej 15:00. O ile oczywiście autobus nie będzie stał w korkach i zdazę. Więc może zrobimy tak Thinka że napiszę ci swój nr tel na priv, jak możesz to napisz mi swój i ja ci dam znać czy się wyrobiłam? O ile oczywiście sie zgadzasz a jak nie to po prostu jakoś tam sama trafię, wydrukuję sobie wskazówki ewy na wszelki wypadek
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: