reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Sierpniówek w Krakowie

Tylko te zdjęcia są strasznie duże... Może ja je na picassę wieczorem wrzucę i dacie znać, które konkretnie chcecie, bo wszystkie przez maila nie przejdą :)

Dziewczyny, ale dramatyzujecie z tymi mieszkaniami ;P Przecież nie macie mniejszych niż nasze??

reklama
ok, może być i na piccasę :) muszę małżonowi pokazać czy na pewno z wami byłam. Nie no to żart oczywiście;-)

Ewa oj ja mieszkam z rodzicami i mam do dyspozycji caly jeden pokój 13m więc chyba jednak trochę mniej mijesca;-) No i kawałek kuchni haha

Kurcze, ja to mam łeb... To ja tu Katjuszy skrzynkę mejlową zaciskam, a nie wpadłam że mogę na Picasse wrzucić i stamtąd je sobie można pościągać kto będzie chciał :-D
Sory Kasia :-D:-D.
Ewa, daj znać, czy dałaś na Picasse. Jak nie dasz to ja wrzucę te fotki, co w miarę dobrze wyszły. Stamtąd bezpośrednio można je będzie sobie pozapisywać na kompa.

A u nas nie ma możliwości się spotkać nie ze względu na brak miejsca tylko brak warunków. Mieszkamy w domu z dziadkami Mka i nie ma jak gości przyjmować. To tacy starzy, dziwni ludzie są...:dry: Ale za kilka miesięcy zapraszam :-D.

ewa :-D.
Melduję, że nie urodziłam, w ciążę też nie zaszłam. W ogóle nic się nie wydarzyło. Nudy :-p.
katjusza, czyli Wiktor w foteliku może już podziwiać świat, a nie tylko swój brzuch :-D.

A i zapomniałam się przyznać, że komuś zwędziłam pieluszkę tetrową. Przepraszam :zawstydzona/y:. Mogę oddać nową na następnym spotkaniu :-).

reklama
ewa :-D.
Melduję, że nie urodziłam, w ciążę też nie zaszłam. W ogóle nic się nie wydarzyło. Nudy :-p.
katjusza, czyli Wiktor w foteliku może już podziwiać świat, a nie tylko swój brzuch :-D.

A i zapomniałam się przyznać, że komuś zwędziłam pieluszkę tetrową. Przepraszam :zawstydzona/y:. Mogę oddać nową na następnym spotkaniu :-).

ja nawet nie wiem czy ze swoją wróciłam ;-) jakby co to moja była we wzorki ;-)

Do góry