ewa, ale już teraz możemy uzgodnić termin Już powiedziałam M, że ma na ten czas ewakuować Disiora Do mnie się jedzie jak na lotnisko w Balicach, możesz Ewa z pętli na pętle 4, a potem do mnie 2 przystanki autobusem albo 139 autobus z Kombinatu jedzie prosto do nas
reklama
Asia, to ja się piszę Jakby było w weekend, to nas Mąż i Ojciec podwiezie
Miałam mieszkać w Waszej okolicy tuż po ślubie Oglądaliśmy mieszkanie do wynajęcia, ale coś nam nie podeszło. A jak już kupowaliśmy, to tylko na Hutę nas było stać
Miałam mieszkać w Waszej okolicy tuż po ślubie Oglądaliśmy mieszkanie do wynajęcia, ale coś nam nie podeszło. A jak już kupowaliśmy, to tylko na Hutę nas było stać
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ależ mieliśmy wszyscy spanie po tej imrezce!! Super z Was babki i super dzieciaki - każde inne!! A ciachami się tak objadłam, że na wagę nawet nie staję!
na kolejne spotkanie stawię się z największą przyjemnością!!!
no i do nas też zapraszamy!
Ewa - super to wszystko zorganizowałaś! buziak!!
na kolejne spotkanie stawię się z największą przyjemnością!!!
no i do nas też zapraszamy!
Ewa - super to wszystko zorganizowałaś! buziak!!
reklama
gosha_88
Fanka BB :)
no to ja też się pisze na nastepne spotkankochociaż Tymek średnio spał i jak zwykle wylądował u nas koniec końców;-)
Dzag ty sie nie przejmuj, zanim ja bede mogła do siebie zaprosić to dzieciaki juz chyba z plecakami do szkooły będą chodzić
A mam prośbę bo chyba było trochę więcej zdjęc, podeśle mi któraś na meila bo nie mam dostępu do zamkniętego? m.rogozinska@o2.pl Proosssze ładnie
Dzag ty sie nie przejmuj, zanim ja bede mogła do siebie zaprosić to dzieciaki juz chyba z plecakami do szkooły będą chodzić
A mam prośbę bo chyba było trochę więcej zdjęc, podeśle mi któraś na meila bo nie mam dostępu do zamkniętego? m.rogozinska@o2.pl Proosssze ładnie
Podziel się: