reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Sierpniówek w Krakowie

ewa, ale już teraz możemy uzgodnić termin:-D Już powiedziałam M, że ma na ten czas ewakuować Disiora:-D Do mnie się jedzie jak na lotnisko w Balicach, możesz Ewa z pętli na pętle 4, a potem do mnie 2 przystanki autobusem albo 139 autobus z Kombinatu jedzie prosto do nas

reklama
Dzag, jak było widać na załączonym obrazku - wiele miejsca nie potrzeba na takie akcje ;) Ciasno moim zdaniem nie było, tylko głośno trochę :D Sąsiedzi jeszcze nic w każdym razie nie mówili ;P

Asia, to ja się piszę :D Jakby było w weekend, to nas Mąż i Ojciec podwiezie :D

Miałam mieszkać w Waszej okolicy tuż po ślubie :) Oglądaliśmy mieszkanie do wynajęcia, ale coś nam nie podeszło. A jak już kupowaliśmy, to tylko na Hutę nas było stać ;)

Może być weekend jak najbardziej, tak może na początku nowego roku? bo teraz zacznie się gorączka przedświąteczna.

Na moją dobrze wpłynęło to spotkanie, śpi ładnie od 19:-)

Ostatnia edycja:
Spoko :) W grudniu już u nas mało wolnych weekendów, bo Franek ma 6 grudnia urodziny i co chwilę jacyś Dziadkowie przyjeżdżają ;)
To zgadujemy się w styczniu w takim razie :)

Wpraszam się :-D. Grudzień rzeczywiście zaciśnięty. U nas chrzest, moje urodziny, potem święta i Sylwester. Ale styczeń - póki jeszcze nie będę pracowała :dry: - jest ok.

ależ mieliśmy wszyscy spanie po tej imrezce!! Super z Was babki i super dzieciaki - każde inne!! A ciachami się tak objadłam, że na wagę nawet nie staję!

na kolejne spotkanie stawię się z największą przyjemnością!!!
no i do nas też zapraszamy!

Ewa - super to wszystko zorganizowałaś! buziak!!

reklama
no to ja też się pisze na nastepne spotkanko:-Dchociaż Tymek średnio spał i jak zwykle wylądował u nas koniec końców;-)

Dzag ty sie nie przejmuj, zanim ja bede mogła do siebie zaprosić to dzieciaki juz chyba z plecakami do szkooły będą chodzić:dry:
A mam prośbę bo chyba było trochę więcej zdjęc, podeśle mi któraś na meila bo nie mam dostępu do zamkniętego? m.rogozinska@o2.pl Proosssze ładnie:-p

Do góry