reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

A skąd ja mogłam widzieć :) No i teraz mi na ambicje małpa chciała wjechać i jeszcze wzbudzić poczucie winy :-:)-p:-D Następnym razem będziesz mogła mnie zabrać Ty? Ok?
No pobijcie się ;) I jeszcze będę Cię czekoladą przepraszać?! :wściekła/y::-D Pizza, czekolada i co jeszcze? :-p:-D:laugh2:

teraz to mam focha, będziesz musiała mnie prosić:-p bo mi serio się przykro zrobiło bo pierwsza proponowałam:-(i nie chcę już ani pizzy ani czekolady:no:

Siuniab zbankrutujesz przez Tygrynkę:-D

ja jak wierny piesio potrafię się odwdzięczyć :tak:

reklama
UWAGA POZNANIANKI!!!!!!
byłam dziś w Czekoladzie i zarezerwowałam nam 2 stoliki na końcu pubu;-);-);-);-);-) laseczka pozytywnie zareagowała na ten atak lodóweczek:-D:-D:-D:-D:-D i mowiła zeby lepiej rezerwowac bo maja duzo klientow nawet po poludniu, mam nadzieje ze lista osób jest aktualna, bo musialam jej mniej wiecej podac ile nas bedzie:-D:-D wiec o 15 w piątek widzimy sie na miejscu, bez wymigiwania sie:-):-):-):-)

ja tam nadal jestem aktualna, chyba że padnę do tego czasu ale nie planuję:eek:
a właśnie miałam się dzisiaj pytać czy ktoś zarezerwował:-D dzięki Kasiu!:tak:
a jakie tam sa siedzenia bo nie pamiętam?? myslę i myślę i nie mogę wymyśleć!

no to super:-D:-D:-D:-D

oczywiście aktualne, już nie mogę się doczekać:-):-):-)

a mam pytanko? czy przewidujecie ile będziemy tam siedzieć? bo ja muszę mężusia na godzine powrotu umówić:tak: więc proszę powiedzieć ile macie czasu;-)

teraz to nie chcę:no:
wolę mieć focha... i czekoladę jakby Siunia się jednak zdecydowała:tak:

no wiesz Tygrynko jeśli bardzo Ci przykro to ja mogę Ci Siunie odstapić:-p
Kasia się napewno nie obrazi;-)

No i klops... A od początku mówiłam, że sama przyjdę... Mogłam się tego trzymać. Martuś, ja nie sądziłam, że tak naprawdę Ci się zrobi przykro... :-( Teraz to mi jest smutno... Może lepiej jak w ogóle nie przyjadę :-:)-:)-(

No i klops... A od początku mówiłam, że sama przyjdę... Mogłam się tego trzymać. Martuś, ja nie sądziłam, że tak naprawdę Ci się zrobi przykro... :-( Teraz to mi jest smutno... Może lepiej jak w ogóle nie przyjadę :-:)-:)-(

to ja Ci odpiszę za Tygrynkę. Nie pieprz głupot :). Jakbyś nie przysżła, to by ci do końca świata nie wybaczyła :)

No to ja też ci powiem: masz przyjść pipo jedna;-);-);-);-);-).

Pamiętajcie, żeby wziąć aparaty, ja też wezmę. Już sobie zapisałam, żeby naładować baterie:-)

reklama

no teraz to Cię pogięło do końca:eek:
ja już mam wszystko zaplanowane, tylko czekam na godzinę kt,órą mi podasz i zjawiam się po Ciebie na dworcu.

No to ja też ci powiem: masz przyjść pipo jedna;-);-);-);-);-).

Pamiętajcie, żeby wziąć aparaty, ja też wezmę. Już sobie zapisałam, żeby naładować baterie:-)

no wiadomo, że aparaty trzeba zabrać. Ja już znalazłam stary aparat, bo nie bardzo chcę zabierać tą wielką krowę:tak:

Do góry