reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

Jeju laski i co ja mam teraz zrobić? Przecież nie możecie mnie zabrać wszystkie 3 jednocześnie :) Hehhe. Teraz to normalnie już mi głupio ;) I teraz nie wiem co zrobić :) Hmm, mam pomysł? Kto pierwszy ten lepszy? :p Żartuję. Nie wiem nooo..... Ale tak sobie myślę, że nie ma sensu abyście (kasia i marta) specjalnie się po mnie cofały, dlatego uśmiechnę się do Paulli, bo będzie miała po drodze ok? :)

HA!!! i tu nie trafiłaś!!! bo Paula musi minąć Stary rynek i pojechać na dworzec, a ja w drodze na Rynek zahaczyć doslownie w boczek i Cię wziąć:-p ale nie to nie:-p zwłaszcza, że ja mam 2drzwiowe autko więc Ci pewnie nie pasuje:-(

Rozumiem,ze termin juz sztywno ustalony!! Jakby to bylo w ten weekend to bym na pewno sie jakos wyrwala!! no szkoda no....

Losek spokojnie na pewno bedzie niejedno spotkanko, zwłaszcza weekendowe, bo czekamy na Rechotka i jakieś w grudniu po świętach, żeby Żaba wpadła:tak:

reklama
HA!!! i tu nie trafiłaś!!! bo Paula musi minąć Stary rynek i pojechać na dworzec, a ja w drodze na Rynek zahaczyć doslownie w boczek i Cię wziąć:-p ale nie to nie:-p zwłaszcza, że ja mam 2drzwiowe autko więc Ci pewnie nie pasuje:-(

Losek spokojnie na pewno bedzie niejedno spotkanko, zwłaszcza weekendowe, bo czekamy na Rechotka i jakieś w grudniu po świętach, żeby Żaba wpadła:tak:

OMG! :) po Swietach.. ja juz od sylwestra moge rodzic :-p to bedzie 37 tydzien .... :-)

ja i tak jadę od strony Garbar:tak: i też mam 2 drzwiowe autko, ale Siunia wejdzie:tak:

ja i tak jadę od strony Garbar:tak: i też mam 2 drzwiowe autko, ale Siunia wejdzie:tak:

ale to nadal mijasz Rynek jak jedziesz po Siunię:-p a ja najpierw mam dworzec, a potem Rynek... i jeszcze pierwsza proponowałam!! ale jak nie to nie, będę się fochać najwyżej i będzie mnie musiała przepraszać gorącą czekoladą:tak::-p a co do autka, to ja nie wątpię, że wejdzie, tylko myślałam, że Ty masz większy:tak: a ja w niedzielę będę w Luboniu:-D

ale to nadal mijasz Rynek jak jedziesz po Siunię:-p a ja najpierw mam dworzec, a potem Rynek... i jeszcze pierwsza proponowałam!! ale jak nie to nie, będę się fochać najwyżej i będzie mnie musiała przepraszać gorącą czekoladą:tak::-p a co do autka, to ja nie wątpię, że wejdzie, tylko myślałam, że Ty masz większy:tak: a ja w niedzielę będę w Luboniu:-D

a mnie w niedzielę w Luboniu nie ma:-( a szkoda bo na herbatkę byś wpadła, ale dobrze że mamy piątek:happy:

a mnie w niedzielę w Luboniu nie ma:-( a szkoda bo na herbatkę byś wpadła, ale dobrze że mamy piątek:happy:

no kurczę jak możesz wyjeżdżać jak ja przyjeżdzam???:-p
ale nie raz jeszcze będę, akurat w tą niedzielę dużo czasu będę, ale możliwe że jakoś w następonym tygodniu znowu, więc się nie wywiniesz:-D

ALE FAJOWO!!!!

Ja tez chce przyjsc... tylko termin mi nie pasuje , no kurde no!!!!!!! juz mam doscy tego mieszkania na 2 miasta...!
Ja raczej w poniedzialek pojade z mezem do Wawy bo juz teraz sie tydzien z nim nie widze... i pewnie wroce jak juz to w niedziele albo dopiero w nastepny weekend...
Rozumiem,ze termin juz sztywno ustalony!! Jakby to bylo w ten weekend to bym na pewno sie jakos wyrwala!! no szkoda no....

Eeee szkoda :( No, ale myślę,że tak jak dziewuszki piszą na pewno jeszcze jakieś spotkanko się zorganizuje. :) I wtedy już Ci nie darujemy :)

no dobrze mówiłam TYGRYNIOOOOO na ostatniej liście Aninaki nie był:-p wiec dobrze ze sie zapytała, ale teraz potwierdziła i siunab może ja dopisać do listy:-p

Już dawno jest dopisana :)

A skąd ja mogłam widzieć :) No i teraz mi na ambicje małpa chciała wjechać i jeszcze wzbudzić poczucie winy :-:)-p:-D Następnym razem będziesz mogła mnie zabrać Ty? Ok?

No pobijcie się ;) I jeszcze będę Cię czekoladą przepraszać?! :wściekła/y::-D Pizza, czekolada i co jeszcze? :-p:-D:laugh2:

reklama
Do góry