reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

ha! Łodziówki wstydzcie się! spotkanie żeśmy zorganizowały szybciej i w większym gronie! i co, i co Aneciak??:-p
Te, Tygryna, pisz prawdę - nasze spotkanie z ogólno-BB przerodziło się w ŁODZIANKOWE bo reszta Pań nie dała rady - i stąd taki mały poślizg czasowy, co nie zmienia jednak faktu, iż TO MY ŁODZIANKI byłyśmy pierwsze...
a my lodzianki kiedy sie spotykamy ? :-D

• no to jest dobre pytanie...jedno spotkanko mamy już za sobą...się pomyśli :cool2:a masz jakąś propozycję?

reklama
Te, Tygryna, pisz prawdę - nasze spotkanie z ogólno-BB przerodziło się w ŁODZIANKOWE bo reszta Pań nie dała rady - i stąd taki mały poślizg czasowy, co nie zmienia jednak faktu, iż TO MY ŁODZIANKI byłyśmy pierwsze...

eee ja myślałam że się bić będziemy:-( śledziami po twarzy:-(
no dobra no zwracam honor toć prawdę piszesz.....:tak:

To już pojutrzeeee jeee jeee jeee :) Zabieram aparat, tylko kurde muszę pamiętać, żeby naładować baterię. Jejku już się doczekać nie mogę jak Was zobaczę laski :)

Paulla zaraz sprawdzę o której mam pociąg i Ci napiszę smska :)

dziewczynki tylko pamiętajcie że chodzi o Czekolade na Żydowskiej a nie na Wrocławskiej:tak:
ale się cieszę, do jutra, papapapa

Mam nadzieję, że wszystkie laski pamiętają, że to dziś ten dzień i spotkanie jest o 15ej, na Żydowskiej :) Ja już jestem przygotowana, aparat spakowany-naładowany, zabrałam fotki z usg 3D, i wszystkie usg począwszy od pierwszego, nawet teścik z dwiema kreseczkami mam przy sobie :-D:-D:-D No tak ok 12:30 wyjdę, żeby sobie ze spokojem pójść na pociąg ;) Do zobaczenia moje kochane śnieżynki :) Cmooook

reklama

Mam nadzieję, że wszystkie laski pamiętają, że to dziś ten dzień i spotkanie jest o 15ej, na Żydowskiej :) Ja już jestem przygotowana, aparat spakowany-naładowany, zabrałam fotki z usg 3D, i wszystkie usg począwszy od pierwszego, nawet teścik z dwiema kreseczkami mam przy sobie :-D:-D:-D No tak ok 12:30 wyjdę, żeby sobie ze spokojem pójść na pociąg ;) Do zobaczenia moje kochane śnieżynki :) Cmooook

A ja znalazłam aparat ale znów zgubiłam ładowarkę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Będę na pewno. Spojrzałam na mapę i wyszło, że muszę tylko raz skręcić a potem idę prosto jak w mordę strzelił:-D Wyjdę pewnie jakieś 15 minut przed czasem. A teraz to mi się spodnie suszą, bo poplamiłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry