reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

koleżanka zepchła ja w szkole i ma złamany kręgosłup i rękę w gipsie. Leży na wznak i tak będzie przez jakieś 3 miesiące minimum. Na szczęście jest coraz lepiej:tak:

Uuuu to nie fajnie... Bidula.

Jak Majsi się ostatnio pojawiła na wątku głównym to napisałam jej od razu o spotkaniu, ale ona gdzieś zniknęła :eek::-:)eek::-( Może ktoś do niej ma numer komórkowy żeby ją poinformować? No i Losek też jest z Poznania, ale numeru do niej też nie mam... Kurde jakoś trzeba im dać znać... :/

Co do dotarcia na Żydowską to dzięki dziewczyny (Kasiu i Martusiu) za chęć pomocy, ale nie chcę Was kłopotać. Myślę, że dam radę, a w razie W. zapiszę sobie Wasze numery w komórce i zadzwonię :)

Żeby nie szukać niepotrzebnie wklejam aktualną listę :)

A więc:

Data: 20 listopada
Godzina: 15:00
Miejsce: Czekolada (na ulicy Żydowskiej)

Piszą się:

Milena
Tygrynka
Siuniab
Kaasiorek

Aninaka
Paulla
Poziomeczka

Jeśli ktoś jeszcze jest chętny to proszę pisać :)

Ostatnia edycja:
reklama
siunab dla mnie to tez nie problem, z dworca na miejsce to jakies 15 min, zreszta pisałam że to moje rejony hihihihi wiec jak bedziesz lepiej sie czula ze ktoras z nas Ciebie odbierze to daj znac śmiało...;-);-);-)

Głupia, ja i tak jadę autkiem, więc nie problem, ale nie to nie łaski bez:-p

siunab dla mnie to tez nie problem, z dworca na miejsce to jakies 15 min, zreszta pisałam że to moje rejony hihihihi wiec jak bedziesz lepiej sie czula ze ktoras z nas Ciebie odbierze to daj znac śmiało...;-);-);-)

ja też siunia mogę po Ciebie na dworzec podjechać bo i tak mnie mężuś zawozi:-)

Jeju laski i co ja mam teraz zrobić? Przecież nie możecie mnie zabrać wszystkie 3 jednocześnie :) Hehhe. Teraz to normalnie już mi głupio ;) I teraz nie wiem co zrobić :) Hmm, mam pomysł? Kto pierwszy ten lepszy? :p Żartuję. Nie wiem nooo..... Ale tak sobie myślę, że nie ma sensu abyście (kasia i marta) specjalnie się po mnie cofały, dlatego uśmiechnę się do Paulli, bo będzie miała po drodze ok? :)

ALE FAJOWO!!!!

Ja tez chce przyjsc... tylko termin mi nie pasuje , no kurde no!!!!!!! juz mam doscy tego mieszkania na 2 miasta...!
Ja raczej w poniedzialek pojade z mezem do Wawy bo juz teraz sie tydzien z nim nie widze... i pewnie wroce jak juz to w niedziele albo dopiero w nastepny weekend... :-:)-:)-:)-:)-(

Rozumiem,ze termin juz sztywno ustalony!! Jakby to bylo w ten weekend to bym na pewno sie jakos wyrwala!! no szkoda no....

Jeju laski i co ja mam teraz zrobić? Przecież nie możecie mnie zabrać wszystkie 3 jednocześnie :) Hehhe. Teraz to normalnie już mi głupio ;) I teraz nie wiem co zrobić :) Hmm, mam pomysł? Kto pierwszy ten lepszy? :p Żartuję. Nie wiem nooo..... Ale tak sobie myślę, że nie ma sensu abyście (kasia i marta) specjalnie się po mnie cofały, dlatego uśmiechnę się do Paulli, bo będzie miała po drodze ok? :)

I win, I win, I win...:-D:-D:-D

to musimy się jeszcze zgadać o której masz pociąg i ja będę za Tobą czekać:tak: na priv podam Ci mój nr:tak:

ALE FAJOWO!!!!

Ja tez chce przyjsc... tylko termin mi nie pasuje , no kurde no!!!!!!! juz mam doscy tego mieszkania na 2 miasta...!
Ja raczej w poniedzialek pojade z mezem do Wawy bo juz teraz sie tydzien z nim nie widze... i pewnie wroce jak juz to w niedziele albo dopiero w nastepny weekend... :-:)-:)-:)-:)-(

Rozumiem,ze termin juz sztywno ustalony!! Jakby to bylo w ten weekend to bym na pewno sie jakos wyrwala!! no szkoda no....

Myślę, że w Poznaniu to jeszcze niejedno spotkanie będzie, bo jest nas dużo:-) Więc się nie martw!

no dobrze mówiłam TYGRYNIOOOOO na ostatniej liście Aninaki nie było:-p:-p:-p:-p:-p wiec dobrze ze sie zapytałam:-p:-p:-p:-p:-p ale teraz potwierdziła i siunab może ja dopisać do listy:-p:-p:-p

reklama
Do góry