reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie lutówek ! :D

koleżanka zepchła ja w szkole i ma złamany kręgosłup i rękę w gipsie. Leży na wznak i tak będzie przez jakieś 3 miesiące minimum. Na szczęście jest coraz lepiej:tak:

Uuuu to nie fajnie... Bidula.

Jak Majsi się ostatnio pojawiła na wątku głównym to napisałam jej od razu o spotkaniu, ale ona gdzieś zniknęła :eek::-:)eek::-( Może ktoś do niej ma numer komórkowy żeby ją poinformować? No i Losek też jest z Poznania, ale numeru do niej też nie mam... Kurde jakoś trzeba im dać znać... :/

Co do dotarcia na Żydowską to dzięki dziewczyny (Kasiu i Martusiu) za chęć pomocy, ale nie chcę Was kłopotać. Myślę, że dam radę, a w razie W. zapiszę sobie Wasze numery w komórce i zadzwonię :)

Żeby nie szukać niepotrzebnie wklejam aktualną listę :)

A więc:

Data: 20 listopada
Godzina: 15:00
Miejsce: Czekolada (na ulicy Żydowskiej)

Piszą się:

Milena
Tygrynka
Siuniab
Kaasiorek

Aninaka
Paulla
Poziomeczka

Jeśli ktoś jeszcze jest chętny to proszę pisać :)

Ostatnia edycja:
reklama
siunab dla mnie to tez nie problem, z dworca na miejsce to jakies 15 min, zreszta pisałam że to moje rejony hihihihi wiec jak bedziesz lepiej sie czula ze ktoras z nas Ciebie odbierze to daj znac śmiało...;-);-);-)

Głupia, ja i tak jadę autkiem, więc nie problem, ale nie to nie łaski bez:-p

siunab dla mnie to tez nie problem, z dworca na miejsce to jakies 15 min, zreszta pisałam że to moje rejony hihihihi wiec jak bedziesz lepiej sie czula ze ktoras z nas Ciebie odbierze to daj znac śmiało...;-);-);-)

ja też siunia mogę po Ciebie na dworzec podjechać bo i tak mnie mężuś zawozi:-)

Jeju laski i co ja mam teraz zrobić? Przecież nie możecie mnie zabrać wszystkie 3 jednocześnie :) Hehhe. Teraz to normalnie już mi głupio ;) I teraz nie wiem co zrobić :) Hmm, mam pomysł? Kto pierwszy ten lepszy? :p Żartuję. Nie wiem nooo..... Ale tak sobie myślę, że nie ma sensu abyście (kasia i marta) specjalnie się po mnie cofały, dlatego uśmiechnę się do Paulli, bo będzie miała po drodze ok? :)

ALE FAJOWO!!!!

Ja tez chce przyjsc... tylko termin mi nie pasuje , no kurde no!!!!!!! juz mam doscy tego mieszkania na 2 miasta...!
Ja raczej w poniedzialek pojade z mezem do Wawy bo juz teraz sie tydzien z nim nie widze... i pewnie wroce jak juz to w niedziele albo dopiero w nastepny weekend... :-:)-:)-:)-:)-(

Rozumiem,ze termin juz sztywno ustalony!! Jakby to bylo w ten weekend to bym na pewno sie jakos wyrwala!! no szkoda no....

Jeju laski i co ja mam teraz zrobić? Przecież nie możecie mnie zabrać wszystkie 3 jednocześnie :) Hehhe. Teraz to normalnie już mi głupio ;) I teraz nie wiem co zrobić :) Hmm, mam pomysł? Kto pierwszy ten lepszy? :p Żartuję. Nie wiem nooo..... Ale tak sobie myślę, że nie ma sensu abyście (kasia i marta) specjalnie się po mnie cofały, dlatego uśmiechnę się do Paulli, bo będzie miała po drodze ok? :)

I win, I win, I win...:-D:-D:-D

to musimy się jeszcze zgadać o której masz pociąg i ja będę za Tobą czekać:tak: na priv podam Ci mój nr:tak:

ALE FAJOWO!!!!

Ja tez chce przyjsc... tylko termin mi nie pasuje , no kurde no!!!!!!! juz mam doscy tego mieszkania na 2 miasta...!
Ja raczej w poniedzialek pojade z mezem do Wawy bo juz teraz sie tydzien z nim nie widze... i pewnie wroce jak juz to w niedziele albo dopiero w nastepny weekend... :-:)-:)-:)-:)-(

Rozumiem,ze termin juz sztywno ustalony!! Jakby to bylo w ten weekend to bym na pewno sie jakos wyrwala!! no szkoda no....

Myślę, że w Poznaniu to jeszcze niejedno spotkanie będzie, bo jest nas dużo:-) Więc się nie martw!

no dobrze mówiłam TYGRYNIOOOOO na ostatniej liście Aninaki nie było:-p:-p:-p:-p:-p wiec dobrze ze sie zapytałam:-p:-p:-p:-p:-p ale teraz potwierdziła i siunab może ja dopisać do listy:-p:-p:-p

reklama
Do góry