reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie lutówek ! :D

A skąd ja mogłam widzieć :) No i teraz mi na ambicje małpa chciała wjechać i jeszcze wzbudzić poczucie winy :-:)-p:-D Następnym razem będziesz mogła mnie zabrać Ty? Ok?
No pobijcie się ;) I jeszcze będę Cię czekoladą przepraszać?! :wściekła/y::-D Pizza, czekolada i co jeszcze? :-p:-D:laugh2:

teraz to mam focha, będziesz musiała mnie prosić:-p bo mi serio się przykro zrobiło bo pierwsza proponowałam:-(i nie chcę już ani pizzy ani czekolady:no:

Siuniab zbankrutujesz przez Tygrynkę:-D

ja jak wierny piesio potrafię się odwdzięczyć :tak:

reklama
UWAGA POZNANIANKI!!!!!!
byłam dziś w Czekoladzie i zarezerwowałam nam 2 stoliki na końcu pubu;-);-);-);-);-) laseczka pozytywnie zareagowała na ten atak lodóweczek:-D:-D:-D:-D:-D i mowiła zeby lepiej rezerwowac bo maja duzo klientow nawet po poludniu, mam nadzieje ze lista osób jest aktualna, bo musialam jej mniej wiecej podac ile nas bedzie:-D:-D wiec o 15 w piątek widzimy sie na miejscu, bez wymigiwania sie:-):-):-):-)

ja tam nadal jestem aktualna, chyba że padnę do tego czasu ale nie planuję:eek:
a właśnie miałam się dzisiaj pytać czy ktoś zarezerwował:-D dzięki Kasiu!:tak:
a jakie tam sa siedzenia bo nie pamiętam?? myslę i myślę i nie mogę wymyśleć!

no to super:-D:-D:-D:-D

oczywiście aktualne, już nie mogę się doczekać:-):-):-)

a mam pytanko? czy przewidujecie ile będziemy tam siedzieć? bo ja muszę mężusia na godzine powrotu umówić:tak: więc proszę powiedzieć ile macie czasu;-)

teraz to nie chcę:no:
wolę mieć focha... i czekoladę jakby Siunia się jednak zdecydowała:tak:

no wiesz Tygrynko jeśli bardzo Ci przykro to ja mogę Ci Siunie odstapić:-p
Kasia się napewno nie obrazi;-)

No i klops... A od początku mówiłam, że sama przyjdę... Mogłam się tego trzymać. Martuś, ja nie sądziłam, że tak naprawdę Ci się zrobi przykro... :-( Teraz to mi jest smutno... Może lepiej jak w ogóle nie przyjadę :-:)-:)-(

No i klops... A od początku mówiłam, że sama przyjdę... Mogłam się tego trzymać. Martuś, ja nie sądziłam, że tak naprawdę Ci się zrobi przykro... :-( Teraz to mi jest smutno... Może lepiej jak w ogóle nie przyjadę :-:)-:)-(

to ja Ci odpiszę za Tygrynkę. Nie pieprz głupot :). Jakbyś nie przysżła, to by ci do końca świata nie wybaczyła :)

No to ja też ci powiem: masz przyjść pipo jedna;-);-);-);-);-).

Pamiętajcie, żeby wziąć aparaty, ja też wezmę. Już sobie zapisałam, żeby naładować baterie:-)

reklama

no teraz to Cię pogięło do końca:eek:
ja już mam wszystko zaplanowane, tylko czekam na godzinę kt,órą mi podasz i zjawiam się po Ciebie na dworcu.

No to ja też ci powiem: masz przyjść pipo jedna;-);-);-);-);-).

Pamiętajcie, żeby wziąć aparaty, ja też wezmę. Już sobie zapisałam, żeby naładować baterie:-)

no wiadomo, że aparaty trzeba zabrać. Ja już znalazłam stary aparat, bo nie bardzo chcę zabierać tą wielką krowę:tak:

Do góry