reklama
AniaForever
Polinezja i Jamajka
No ja też się wybieram (w sumie wielki wstyd by był jakbym akurat ja nie dotarła) i mam nadzieję że mi żadne trzęsienie ziemi albo inna sraczka tego nie uniemożliwi;-)
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Ja też raczej będę jak się nic nie wydarzy:-)
mi się już to nawet dzisiaj śniło parę lutówek w pociągu z Poznania, które nawet się nie znały ale zaczęły do siebie dzownić i sie spotkały w jednym przedziale, potem wielkie przebieranki na dworcu w sukienki balowe (no co, to sen w końcu był) i wydzwaniające inne lutówki że mamy się pośpieszyć... ale na sam koniec jak już się miałyśmy spotkać to się obudziłam:-(
mi się już to nawet dzisiaj śniło:-d parę lutówek w pociągu z poznania, które nawet się nie znały ale zaczęły do siebie dzownić i sie spotkały w jednym przedziale, potem wielkie przebieranki na dworcu w sukienki balowe (no co, to sen w końcu był) i wydzwaniające inne lutówki że mamy się pośpieszyć... Ale na sam koniec jak już się miałyśmy spotkać to się obudziłam:-(
dobreeeeeee:-d:-)
okej LEJDIS
to ja w sobotę zrobię tripa po manu i popytam o to i tamto żeby nam b yło dobrze, swojsko i wygodniei każę gdzieś logo BB przygotować i postawić na naszym stoliku a co! niech patrzą i zazdroszczą wkońcu kasę zostawimy a nie często się zdarzają takie fajne klientki. O matko ale będzie zajefajnie
to ja w sobotę zrobię tripa po manu i popytam o to i tamto żeby nam b yło dobrze, swojsko i wygodniei każę gdzieś logo BB przygotować i postawić na naszym stoliku a co! niech patrzą i zazdroszczą wkońcu kasę zostawimy a nie często się zdarzają takie fajne klientki. O matko ale będzie zajefajnie
reklama
Podziel się: