reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

reklama
a ja jeszcze nie wiem, ale najlepsze, że mąż sam mnie wygania (zeby nei było podtektów :), to już powiedziął, że mnie zawiezie). Zobaczymy :)

No ja też się wybieram (w sumie wielki wstyd by był jakbym akurat ja nie dotarła) i mam nadzieję że mi żadne trzęsienie ziemi albo inna sraczka tego nie uniemożliwi;-)

mi się już to nawet dzisiaj śniło:-D parę lutówek w pociągu z Poznania, które nawet się nie znały ale zaczęły do siebie dzownić i sie spotkały w jednym przedziale, potem wielkie przebieranki na dworcu w sukienki balowe (no co, to sen w końcu był:tak:) i wydzwaniające inne lutówki że mamy się pośpieszyć... ale na sam koniec jak już się miałyśmy spotkać to się obudziłam:-(

mi się już to nawet dzisiaj śniło:-d parę lutówek w pociągu z poznania, które nawet się nie znały ale zaczęły do siebie dzownić i sie spotkały w jednym przedziale, potem wielkie przebieranki na dworcu w sukienki balowe (no co, to sen w końcu był:tak:) i wydzwaniające inne lutówki że mamy się pośpieszyć... Ale na sam koniec jak już się miałyśmy spotkać to się obudziłam:-(

dobreeeeeee:-d:-)

okej LEJDIS :-D
to ja w sobotę zrobię tripa po manu i popytam o to i tamto żeby nam b yło dobrze, swojsko i wygodnie:tak:i każę gdzieś logo BB przygotować i postawić na naszym stoliku :-D a co! niech patrzą i zazdroszczą:-D wkońcu kasę zostawimy a nie często się zdarzają takie fajne klientki. O matko ale będzie zajefajnie:cool2:

reklama
Do góry