reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie lutówek ! :D

reklama
a ja jeszcze nie wiem, ale najlepsze, że mąż sam mnie wygania (zeby nei było podtektów :), to już powiedziął, że mnie zawiezie). Zobaczymy :)

No ja też się wybieram (w sumie wielki wstyd by był jakbym akurat ja nie dotarła) i mam nadzieję że mi żadne trzęsienie ziemi albo inna sraczka tego nie uniemożliwi;-)

mi się już to nawet dzisiaj śniło:-D parę lutówek w pociągu z Poznania, które nawet się nie znały ale zaczęły do siebie dzownić i sie spotkały w jednym przedziale, potem wielkie przebieranki na dworcu w sukienki balowe (no co, to sen w końcu był:tak:) i wydzwaniające inne lutówki że mamy się pośpieszyć... ale na sam koniec jak już się miałyśmy spotkać to się obudziłam:-(

mi się już to nawet dzisiaj śniło:-d parę lutówek w pociągu z poznania, które nawet się nie znały ale zaczęły do siebie dzownić i sie spotkały w jednym przedziale, potem wielkie przebieranki na dworcu w sukienki balowe (no co, to sen w końcu był:tak:) i wydzwaniające inne lutówki że mamy się pośpieszyć... Ale na sam koniec jak już się miałyśmy spotkać to się obudziłam:-(

dobreeeeeee:-d:-)

okej LEJDIS :-D
to ja w sobotę zrobię tripa po manu i popytam o to i tamto żeby nam b yło dobrze, swojsko i wygodnie:tak:i każę gdzieś logo BB przygotować i postawić na naszym stoliku :-D a co! niech patrzą i zazdroszczą:-D wkońcu kasę zostawimy a nie często się zdarzają takie fajne klientki. O matko ale będzie zajefajnie:cool2:

reklama
Do góry