reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

Moja obecność potwoerdzona 100% wczoraj się umówiłam z siostrą kocura (z resztą z moją psiapiółą;) ) że ich nawiedzamy w Łodzi na weekend i jednocześnie pędzę - a może raczej toczę się na spotkanko lutówek!! :))

ooo to ja zarezerwuję kanapy i fotele i wieeelki stół dla 15 osób. Dziś postaram się Wam potwierdzić miejsce :tak:

reklama
jak narazie widze ze spotkanie aktualne????;-) może zróbmy listę tych które na pewno pojadą, zeby na końcu sie nie okazało, że wszyscy chetni a na końcu bede np. ja i laski z Łodzi hihihihiih LadyMocca piszesz sie na to?

jak narazie widze ze spotkanie aktualne????;-) może zróbmy listę tych które na pewno pojadą, zeby na końcu sie nie okazało, że wszyscy chetni a na końcu bede np. ja i laski z Łodzi hihihihiih LadyMocca piszesz sie na to?

No BA :) jaha że tak

odwiedziłam kilka knajpek w manu w weekend no i dwie konkurują teraz między sobą. Czekam na tel od właściciela jednej z nich czy zapewni nam odpowiedni komfort siedzenia - do niedzieli ma zadzwonić :-D
zaraz przewertuję wszystkie stronki z tego wątku i spiszę kto idzie a Wy potwierdzicie

7 listopada (sobota) MANUFAKTURA ŁÓDŹ

lista obecności (pisać mi proszę czy aktualne)
kejt82 - obecność potwierdzona
kaasiorek84 - obecność potwierdzona
AniaForever - obecność potwierdzona
LadyMocca - obecność potwierdzona
Mama Sówka - obecność potwierdzona
Najeli - 10 listopada ma urodziny i tort obiecała :-)
siuniab
Pysia - niewiadomo
_milena_

Żabeczka nie
Znachorka nie
Paullla nie

Oleńka nie
Tygrynka leżakuje
Gibaga Jet'em przyleci
Rechotek nie

Ostatnia edycja:
a ja będę z Wami myślami..bo mam do Was za daleko..:-(a w tamtych Waszych okolicach nie mam nawet rodziny,nikogo...a mój mnie samej tak daleko nie puści..:-(
eh pozostaje mi sie cieszyc że mam Was na BB;-)

reklama
Do góry