reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie lutówek ! :D

Moja obecność potwoerdzona 100% wczoraj się umówiłam z siostrą kocura (z resztą z moją psiapiółą;) ) że ich nawiedzamy w Łodzi na weekend i jednocześnie pędzę - a może raczej toczę się na spotkanko lutówek!! :))

ooo to ja zarezerwuję kanapy i fotele i wieeelki stół dla 15 osób. Dziś postaram się Wam potwierdzić miejsce :tak:

reklama
jak narazie widze ze spotkanie aktualne????;-) może zróbmy listę tych które na pewno pojadą, zeby na końcu sie nie okazało, że wszyscy chetni a na końcu bede np. ja i laski z Łodzi hihihihiih LadyMocca piszesz sie na to?

jak narazie widze ze spotkanie aktualne????;-) może zróbmy listę tych które na pewno pojadą, zeby na końcu sie nie okazało, że wszyscy chetni a na końcu bede np. ja i laski z Łodzi hihihihiih LadyMocca piszesz sie na to?

No BA :) jaha że tak

odwiedziłam kilka knajpek w manu w weekend no i dwie konkurują teraz między sobą. Czekam na tel od właściciela jednej z nich czy zapewni nam odpowiedni komfort siedzenia - do niedzieli ma zadzwonić :-D
zaraz przewertuję wszystkie stronki z tego wątku i spiszę kto idzie a Wy potwierdzicie

7 listopada (sobota) MANUFAKTURA ŁÓDŹ

lista obecności (pisać mi proszę czy aktualne)
kejt82 - obecność potwierdzona
kaasiorek84 - obecność potwierdzona
AniaForever - obecność potwierdzona
LadyMocca - obecność potwierdzona
Mama Sówka - obecność potwierdzona
Najeli - 10 listopada ma urodziny i tort obiecała :-)
siuniab
Pysia - niewiadomo
_milena_

Żabeczka nie
Znachorka nie
Paullla nie

Oleńka nie
Tygrynka leżakuje
Gibaga Jet'em przyleci
Rechotek nie

Ostatnia edycja:
a ja będę z Wami myślami..bo mam do Was za daleko..:-(a w tamtych Waszych okolicach nie mam nawet rodziny,nikogo...a mój mnie samej tak daleko nie puści..:-(
eh pozostaje mi sie cieszyc że mam Was na BB;-)

reklama
Do góry