reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

reklama
Gucha90 z Grudziądza jest daleko do Łodzi (spałam na geografii)? a jakiś pociąg czy coś? no jak ja moją zagrożoną dupkę ruszę to i Ty będziesz musiała!!:tak:;-)

SSUUPPEERR !!

Co do miejsca gdzie miałybyśmy się spotkać, to wymagania powinny być następujące:

- dobre jedzonko
- pyszne desery
- miękkie siedzenia z oparciem (dbajmy o kręgosłupy!)
- minimum 1 toaleta (musi być czysta!)

Najlepiej uprzedzić restaurację, że będzie nas tyle a tyle osób, żeby przygotowali stoliki (połączyli) aby nie było haosu.

Jak już wybierzecie konkretną restaurację, to napiszcie tutaj jej dokładny adres, aby można było wklepać w nawigację.

No i ustalcie godzinę zjazdu

Spoko luz.Obczajnikuję wszystkie te miejsca o których pisałam w ten weekend i wszędzie zapytam o zaplecze toaletowo - wyposażeniowe dla minimum 10 ciężarówek:-) mam radochę na samą myśl :-D

reklama
Do góry