reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

hej mi też pasuje 7.11 wsiadam w pociąg z Tygrynką pod pachą i jesteśmy ihihih tylko może spotkajmy się najpierw na dworcu, a potem pojdziemy w konkretne miejsce, bo miasta nie znam

reklama
Kasiorku a zabierzecie mnie? JAk wszystko będzie dobrze ze mną i z dzidzią to też jadę. Oczywiście bez męża bo nie jest mi potrzebny tam do szczęścia jak będe miała Was

zabierzemy zabierzemy, tylko nie wiem czy ja się męża pozbędę... Kasiu damy radę dotrzeć do Manu, najwyżej poprosimy jedną Lutówkę o dżipiesowanie nam:tak:
ja dam znać na 100% 28 października, ale coś czuję, że nie dostanę pozwolenia:-( nawet nie chcę o tym myśleć, bo straaaasznie chciałabym się z Wami spotkać!!

no twoje zdrowie i dzidzi jest najważniejsze, ale też nie wyobrażam sobie żeby Ciebie nie było na tym spotkaniu, zabiorę ze sobą wszystkich, co się zgłoszą ihihihih najlepiej jak nie jedzie się w osamotnieniu...ale to się jeszcze zgadamy

zabierzemy zabierzemy, tylko nie wiem czy ja się męża pozbędę... Kasiu damy radę dotrzeć do Manu, najwyżej poprosimy jedną Lutówkę o dżipiesowanie nam:tak:
ja dam znać na 100% 28 października, ale coś czuję, że nie dostanę pozwolenia:-( nawet nie chcę o tym myśleć, bo straaaasznie chciałabym się z Wami spotkać!!

W razie czego jak Cię nie bedzie to któraś weźmie kamerkę i nagra wszystko i dostaniesz płytkę. Synuś najważniejszy :) i twoje zrdówko też.

dziękuję :*:*:*
a mam jeszcze lepszy pomysł - możecie zrobić mi niespodziankę i do mnie przyjechać, obiecuję że będę się cieszyć i dziwić jakbym o nicyzm nie wiedziała!!:tak::laugh2:

dziękuję :*:*:*
a mam jeszcze lepszy pomysł - możecie zrobić mi niespodziankę i do mnie przyjechać, obiecuję że będę się cieszyć i dziwić jakbym o nicyzm nie wiedziała!!:tak::laugh2:

nie ma takiej opcji bo być mieszaknie wysprzatała ,upiekła ciasta i cholera Ciebie wie co jeszcze :) Musiałbysmy to zorganizowac tak, zebyś nei wiedziała i któraś by ci sms spod drzwi wejsciowych pusciła, zebyś pizamkę tylko przebrała na dres :-D

reklama
Moja obecność potwoerdzona 100% wczoraj się umówiłam z siostrą kocura (z resztą z moją psiapiółą;) ) że ich nawiedzamy w Łodzi na weekend i jednocześnie pędzę - a może raczej toczę się na spotkanko lutówek!! :))

Do góry