kaasiorek84
Fanka BB :)
hej mi też pasuje 7.11 wsiadam w pociąg z Tygrynką pod pachą i jesteśmy ihihih tylko może spotkajmy się najpierw na dworcu, a potem pojdziemy w konkretne miejsce, bo miasta nie znam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zabierzemy zabierzemy, tylko nie wiem czy ja się męża pozbędę... Kasiu damy radę dotrzeć do Manu, najwyżej poprosimy jedną Lutówkę o dżipiesowanie nam
ja dam znać na 100% 28 października, ale coś czuję, że nie dostanę pozwolenia:-( nawet nie chcę o tym myśleć, bo straaaasznie chciałabym się z Wami spotkać!!
dziękuję :*:*:*
a mam jeszcze lepszy pomysł - możecie zrobić mi niespodziankę i do mnie przyjechać, obiecuję że będę się cieszyć i dziwić jakbym o nicyzm nie wiedziała!!
nie ma takiej opcji bo być mieszaknie wysprzatała ,upiekła ciasta i cholera Ciebie wie co jeszcze Musiałbysmy to zorganizowac tak, zebyś nei wiedziała i któraś by ci sms spod drzwi wejsciowych pusciła, zebyś pizamkę tylko przebrała na dres
my się na pewno nigdy nie poznałyśmy???