reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

eeeee dziewuchy nie ma się o co obrażać, też byłam nowa i zanim się zaklimatyzowąłam minał dobry miesiąc, musiałam poczytać stare posty, poznac dziewuchy itd... choc teraz tez moge powiedzieć ze RECHOT MNIE CHYBA NIE LUBI :-:)-(bo też wiele razy coś jej pisałam a ona nic;-);-);-)

moze busy jest albo nie zauwazyla albo nie wiem cio

reklama
Nie nie ja się nie obrażam broń boże:) Po prostu ja jestem z tych że mówi to, co myśli a pomyśli co powiedziała godzinę pózniej:) Jest OK:)

ups nie czekałyśmy na Twoje zdanie, miałyśmy nadzieję, że przez 15 stron się nie skapniesz:-p
a ja nie mam ani żaby ani mieszańca...pleśń w łazience się liczy??chociaż to bardziej roślinka niż zwierzątko:-(
a o Twoim psiaku opowiadałam dzisiaj mężowi, muszę mu jutro fotki pokazać, bo jest ciekawy:-) a Ty w zamian możesz napisać parę historyjek o zachowaniu Twojego psiaka, bo ja uwielbiam takie opowieści:tak:

Tygrynko Kochana haha roślinki też mogą być ! Też żyją i rosną :rofl2: A o psiaku oczywiście, że się rozpisze tylko późnej, bo zaraz muszę iść się pięknic do łazienki to może wykładowca się we mnie zakocha i będzie lżej hahaha :rofl2::rofl2: żarcik:-):-)

A ja mam pomysł może głupi ale nie wiem tak jakoś mi się pomyślało a ja zawsze co pomyślę muszę z siebie wyrzucić i nie wiem za bardzo gdzie to zapytanie umieścić ;/
Bo mi chodzi też o spotkanie ale zupełnie innego rodzaju :-D

A mianowicie SKYPE :-D
Może ktoś był by chętny na jakieś konferencje? a może już takie prowadzicie? z doświadczenia wiem, że na konferencjach zawsze jest sporo śmiechu i z naszym towarzystwem raczej nie ma się co obawiać, że nie będziemy miały o czym rozmawiać.
Więc piszcie co o tym myślicie i w razie co to mnie nie linczujcie :-D

To super pomysł, moim zdaniem bardziej realny niż spotkanie, przynajmniej w moim przypadku.

Gucha Naprawdę często jest tak, że nasze posty przechodzą bez echa i nie ma co świrować i się smucić. Bo równie często dziewczyny nas pocieszają gdy mamy totalnego doła. Ale zawsze możemy na siebie liczyć i to jest super ;-) Potrzeba czasu by się poznać, a lubić lubimy każdego kto lubi nas haha:-D Reszta to kwestia czasu, więc uchy do góry i pisz do nas :-)

W końcu:

wszystkie lodówki to jedna rodzina, starsza czy młodsza..... lalalalaa

a ty nadal masz tego plesniaka w lazience????no ptrzeciez malowanie mialo byc...kuzwa nie bylo mnie pare dni a ja tu teraz eseje bede czytac.... kurna "Krzyzacy" juz byla krotsza ale nie tak przyjemna haha

a ja nie moge sie z wami spotkac...bo niby jak<ryczy> <zalamana>

no mam... i malowac chyba nie będziemy.. przyzwyczaiłam sie do niego.. i jak siedze na kibelku to obserwuję ile urósł od ostatniego posiedzenia...:-D
a Ty ze spotkaniem to faktycznie masz najogrzej <glaszcze>

a ty sie kochana nie przejmoj ja tez jestem tutaj noob(nowa) i zyje

zyjesz zyjesz i nawet dychasz :-D

eeeee dziewuchy nie ma się o co obrażać, też byłam nowa i zanim się zaklimatyzowąłam minał dobry miesiąc, musiałam poczytać stare posty, poznac dziewuchy itd... choc teraz tez moge powiedzieć ze RECHOT MNIE CHYBA NIE LUBI :-:)-(bo też wiele razy coś jej pisałam a ona nic;-);-);-)

ale ja Cie lubie:-p moze ona sie ciebie wstydzi??:-prechotek ogólnie coś ostatnio ucichł...mam nadzieję, że u niej wszystko ok!!!

reklama
Wiecie co laski, kurde musimy się trochę spiąć w sobie i naprawdę pomyśleć gdzie to spotkanie urządzić, bo nam zaraz 2009 się skończy :-D:-D:-D Ja jestem za Wrockiem lub Łodzią... A wy?

Do góry