reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

reklama
Wychodzi Łódź.
ja niestety na razie odpadam, maz pracuje praktycznie całymi dniami a ja siedze w domu sama. nie miałby kto mnie zawieźć, a po dzisiejszej akcji to zaczynam nie ufać mojemu organizmowi.
Mój mąz będzie miał luźniej w pracy dopiero od końca listopada, albo i początku grudnia. a wtedy zobaczymy. Na pewno na 3 dni musimy jechać na targi dentystyczne do poznania, ale kiedy dokładnie one są to za chiny ludowe

Wychodzi Łódź.
ja niestety na razie odpadam, maz pracuje praktycznie całymi dniami a ja siedze w domu sama. nie miałby kto mnie zawieźć, a po dzisiejszej akcji to zaczynam nie ufać mojemu organizmowi.
Mój mąz będzie miał luźniej w pracy dopiero od końca listopada, albo i początku grudnia. a wtedy zobaczymy. Na pewno na 3 dni musimy jechać na targi dentystyczne do poznania, ale kiedy dokładnie one są to za chiny ludowe

anisen jak bedziesz w Poznaniu to wtedy KONIECZNIE musisz mi dać znać!!!

anisen jak bedziesz w Poznaniu to wtedy KONIECZNIE musisz mi dać znać!!!
tygrynko dam znać. Wyśle meza na szkolenia, bo ja to bym sie wynudziła na tych zajeciach i moze sie spotkamy ;)
ale by bylo fajnie.
na pewno bede musiała jeden dzień targów zaliczyć, bo Jarek chce żebym poznała jego znajomych techników:-)

tygrynko dam znać. Wyśle meza na szkolenia, bo ja to bym sie wynudziła na tych zajeciach i moze sie spotkamy ;)
ale by bylo fajnie.
na pewno bede musiała jeden dzień targów zaliczyć, bo Jarek chce żebym poznała jego znajomych techników:-)

to trzymam za słowo :) może uda nam się jeszcze ścignąć Kaasiorka i dziewczyny z okolic Poznania :)

reklama
Do góry