reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

Siuniab masz jak ja. tez bez prawka i z zerową perspektywą ze mąż mnie odwiezie.
Żeby zobaczyć swojego męża muszę poleźć do niego do pracy. Dobrze ze tak jeszcze maksymalnie 3 miesiące bo bym nie dala rady.
jeszcze żeby była szybka kolej a my mamy drogą kolej

reklama
No a ja zauważyłam, że jak nowa się wypowie, to i tak większość omija jej post bo po co, przecież te, które miały szczęście i wcześniej znalazły te forum są ważniejsze...

No a ja zauważyłam, że jak nowa się wypowie, to i tak większość omija jej post bo po co, przecież te, które miały szczęście i wcześniej znalazły te forum są ważniejsze...
dlaczego ważniejsze?
Nie ważniejsze ani lepsze. po prostu bardziej się znamy i juz zżyłyśmy ze sobą. Jak mi było smutno to wypłakiałam się tutaj a dziewczyny mnie pocieszały.
pobedziesz tutaj dłuzej i na pewno poczujesz sie jak w gronie przyjaciól. Bo dziewczyny są w dechę i o wszystkim mozna im napisać. Najrówniejsze Lodóweczki na świecie

A po co od razu taki foch Kochana ;-) Nie kazdy uzytkownik odpisuje na kazdy post. Wiele postow przechodzi na BB bez echa, taki juz urok forum i innych form wypowiedzi w necie. Moje posty tez w wiekszosci obijaja sie od scian i tyle, ale jakos mi to nie przeszkadza ;-) Glowa do gory i przesylam troche wiecej pozytywnej energii :-)

A po co od razu taki foch Kochana ;-) Nie kazdy uzytkownik odpisuje na kazdy post. Wiele postow przechodzi na BB bez echa, taki juz urok forum i innych form wypowiedzi w necie. Moje posty tez w wiekszosci obijaja sie od scian i tyle, ale jakos mi to nie przeszkadza ;-) Glowa do gory i przesylam troche wiecej pozytywnej energii :-)

heheh Luczynka wyjęłaś mi z ust, a raczej spod klawiatury ten tekst:tak: chciałam odpisać i napisać i o fochu, i o tym że nie każdy na wszystko odp, i ze moje posty też czasem przechodzą bez echa (co się nie dziwię, też bym się czasem zignorowała jakbym mogła:-D), i że mi to nie przeszkadza, i żeby nie być źle nastawionym :-D:-D:-D

Nie denerwuj się tak od razu :-) Jakby każda była ważniejsza to bez którejś nie zaczynałybyśmy rozmowy... a tak to nie ma mnie 10 minut i kuźwa 15 stron do nadrobienia :-p!!!! i nie czekały na moje zdanie, a byłam tu już w lipcu ! hehehe
Każdy potrzebuje ten czas "zaaklimatyzowania się"... jesteśmy również przyzwyczajone, że ktoś wpada, walnie parę postów i tyle było widać... zobaczysz, że jeszcze parę dni i będziesz wiedziała kto ma żabę, kto jakiego mieszańca, kto dzisiaj dłubał w nosie:-p, co lubi, czego nie, hobby itp... ;-):-) i my będziemy również wiedziały czy masz żaby czy psa itp. :rofl2::rofl2:

Nie denerwuj się tak od razu :-) Jakby każda była ważniejsza to bez którejś nie zaczynałybyśmy rozmowy... a tak to nie ma mnie 10 minut i kuźwa 15 stron do nadrobienia :-p!!!! i nie czekały na moje zdanie, a byłam tu już w lipcu ! hehehe
Każdy potrzebuje ten czas "zaaklimatyzowania się"... jesteśmy również przyzwyczajone, że ktoś wpada, walnie parę postów i tyle było widać... zobaczysz, że jeszcze parę dni i będziesz wiedziała kto ma żabę, kto jakiego mieszańca, kto dzisiaj dłubał w nosie:-p, co lubi, czego nie, hobby itp... ;-):-) i my będziemy również wiedziały czy masz żaby czy psa itp. :rofl2::rofl2:

ups nie czekałyśmy na Twoje zdanie, miałyśmy nadzieję, że przez 15 stron się nie skapniesz:-p
a ja nie mam ani żaby ani mieszańca...pleśń w łazience się liczy??chociaż to bardziej roślinka niż zwierzątko:-(
a o Twoim psiaku opowiadałam dzisiaj mężowi, muszę mu jutro fotki pokazać, bo jest ciekawy:-) a Ty w zamian możesz napisać parę historyjek o zachowaniu Twojego psiaka, bo ja uwielbiam takie opowieści:tak:

ups nie czekałyśmy na Twoje zdanie, miałyśmy nadzieję, że przez 15 stron się nie skapniesz:-p
a ja nie mam ani żaby ani mieszańca...pleśń w łazience się liczy??chociaż to bardziej roślinka niż zwierzątko:-(
a o Twoim psiaku opowiadałam dzisiaj mężowi, muszę mu jutro fotki pokazać, bo jest ciekawy:-) a Ty w zamian możesz napisać parę historyjek o zachowaniu Twojego psiaka, bo ja uwielbiam takie opowieści:tak:

a ty nadal masz tego plesniaka w lazience????no ptrzeciez malowanie mialo byc...kuzwa nie bylo mnie pare dni a ja tu teraz eseje bede czytac.... kurna "Krzyzacy" juz byla krotsza ale nie tak przyjemna haha

a ja nie moge sie z wami spotkac...bo niby jak<ryczy> <zalamana>

reklama
eeeee dziewuchy nie ma się o co obrażać, też byłam nowa i zanim się zaklimatyzowąłam minał dobry miesiąc, musiałam poczytać stare posty, poznac dziewuchy itd... choc teraz tez moge powiedzieć ze RECHOT MNIE CHYBA NIE LUBI :-:)-(bo też wiele razy coś jej pisałam a ona nic;-);-);-)

Do góry