reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie lutówek ! :D

wariatki:-) widze, że jednak ten kompromis będzie potrzebny, jest wsród nas jakaś matematyczka, która policzy kilometry i wyznaczy takie miejsce, które bedzie niezbyt odległe dla każdej lutówki?????? hehehe;-)

reklama
Z tego co wiem to nasza Kochana Anisen jest świetna z matmy!:-) Nawet dziś ma jakieś korepetycje więc mamy profesjonalistkę:tak:

tak na moje niewprawne oko to ten Wrocław albo Łódź najlepiej wypada...
ja też chcę taką koszuleczkę!!i pamiątkowe zdjęcie!!i autografy od wszystkich:-D

moge sie tym jutro zająć ;)
Obiecuje ze nie bede faworyzować południa polski, w razie czego pomęczę męza, moze uda sie go zamęczyć. Ja na razie jestem nie zmotoryzowana. Ale ze mnie dziwoląg, zeby nie miec prawka :crazy:.
Wpisujcie sie dziewczyny zebym mogła wszystkie uwzględnic w obliczeniach ;-)

A ja mam pomysł może głupi ale nie wiem tak jakoś mi się pomyślało a ja zawsze co pomyślę muszę z siebie wyrzucić i nie wiem za bardzo gdzie to zapytanie umieścić ;/
Bo mi chodzi też o spotkanie ale zupełnie innego rodzaju :-D

A mianowicie SKYPE :-D
Może ktoś był by chętny na jakieś konferencje? a może już takie prowadzicie? z doświadczenia wiem, że na konferencjach zawsze jest sporo śmiechu i z naszym towarzystwem raczej nie ma się co obawiać, że nie będziemy miały o czym rozmawiać.
Więc piszcie co o tym myślicie i w razie co to mnie nie linczujcie :-D

A ja mam pomysł może głupi ale nie wiem tak jakoś mi się pomyślało a ja zawsze co pomyślę muszę z siebie wyrzucić i nie wiem za bardzo gdzie to zapytanie umieścić ;/
Bo mi chodzi też o spotkanie ale zupełnie innego rodzaju :-D

A mianowicie SKYPE :-D
Może ktoś był by chętny na jakieś konferencje? a może już takie prowadzicie? z doświadczenia wiem, że na konferencjach zawsze jest sporo śmiechu i z naszym towarzystwem raczej nie ma się co obawiać, że nie będziemy miały o czym rozmawiać.
Więc piszcie co o tym myślicie i w razie co to mnie nie linczujcie :-D

pomysł bardzo, bardzo patrząc na to że każda z innej części kraju, to pomysł ze skajpem bardzo dobry:-)

reklama
kurka, to ja nie wiem jak my się spikniemy wszystkie w jednym miejscu. Na przykład dla mnie Wrocław lub Łódź to takie realna odległość jaką mogę pokonać... Kraków... uwielbiam Kraków, ale dla mnie to niestety podróż pociągiem najkrócej 7 godzin.... Prawka niestety nie mam, a małż raczej mnie nie zawiezie... Bardzo dużo pracuje... ciągłe delegacje.... boję się, że nie zgram się z Wami :baffled::-:)baffled::-(

Do góry