reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkanie lutówek ! :D

ja też się piszę na spotkanko.pasuje mi ten dzień :-) a jeśli chodzi o miejsce to bardziej mi sie podoba w Czekoladzie na Zydowskiej ;-)

reklama
To robię listę co by się nie pogubić:

Póki co na warunki:

Data: 20 listopada
Godzina: 15:00
Miejsce: Czekolada (na ulicy Żydowskiej)

Piszą się:

Milena
Tygrynka
Siuniab
Kaasiorek
(nie jestem pewna) ????

W razie zmian piszcie :) Będziemy aktualizować na bierząco :)

no ja sie pisze, kurde te dwa lokale mi sie poprostu pomyliły:-p:-p:-p 20.11, 15:00 czekolada na Zydowskiej to prawie obok mojego domu rodzinnego ihihi moge tam skoczyc siunab;-)

no ja sie pisze, kurde te dwa lokale mi sie poprostu pomyliły:-p:-p:-p 20.11, 15:00 czekolada na Zydowskiej to prawie obok mojego domu rodzinnego ihihi moge tam skoczyc siunab;-)

To superowo, poczekamy jeszcze co na to inne laski. Kto jest jeszcze z Poznania? Chyba Paulla i Poziomeczka, więcej nie pamiętam... Może Ty Kasiu kojarzysz? Nie ma ich tu ostatnio... Może warto smska wysłać w sprawie spotkania i w ogóle zapytać co u nich. Jak myślisz? :)

A więc:

Piszą się:

Milena
Tygrynka
Siuniab
Kaasiorek

A ja znów na moment tylko... Po korepetycjach byli u mnie niespodziewani goście i teraz mam nogi spuchnięte jak balony....

Nie zapomnijcie o mnie!!! Na Żydowską mam 5 minut:-) Wszystko mi odpowiada:-D

Witam!

jestem oczywiście chętna:-)proszę mnie dopisać :-)

tylko poproszę o namiary od jakiej strony ja tam dojadę:sorry: bo szczerze to nie kojarzę:eek:

reklama
Nie zapomnijcie o mnie!!! Na Żydowską mam 5 minut:-) Wszystko mi odpowiada:-D

No przecież jeszcze Ja na 100 % czekoladowe szaleństwo mniam

Sorki Aninaka zapomniałam Cię dopisać, wybaczysz to niedopatrzenie? :sorry:
No i jest nas coraz więcej, już się doczekać nie mogę :happy::happy::happy: Paulla fajnie, że znów jesteś już się martwiłyśmy o Ciebie. Gdzie byłaś jak Cię nie było?

Oto aktualna lista:

A więc:

Piszą się:

Milena
Tygrynka
Siuniab
Kaasiorek

Aninaka
Paulla
Poziomeczka

Jeśli ktoś jeszcze jest chętny to proszę pisać :)

Do góry