reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie lutówek ! :D

ja też się piszę na spotkanko.pasuje mi ten dzień :-) a jeśli chodzi o miejsce to bardziej mi sie podoba w Czekoladzie na Zydowskiej ;-)

reklama
To robię listę co by się nie pogubić:

Póki co na warunki:

Data: 20 listopada
Godzina: 15:00
Miejsce: Czekolada (na ulicy Żydowskiej)

Piszą się:

Milena
Tygrynka
Siuniab
Kaasiorek
(nie jestem pewna) ????

W razie zmian piszcie :) Będziemy aktualizować na bierząco :)

no ja sie pisze, kurde te dwa lokale mi sie poprostu pomyliły:-p:-p:-p 20.11, 15:00 czekolada na Zydowskiej to prawie obok mojego domu rodzinnego ihihi moge tam skoczyc siunab;-)

no ja sie pisze, kurde te dwa lokale mi sie poprostu pomyliły:-p:-p:-p 20.11, 15:00 czekolada na Zydowskiej to prawie obok mojego domu rodzinnego ihihi moge tam skoczyc siunab;-)

To superowo, poczekamy jeszcze co na to inne laski. Kto jest jeszcze z Poznania? Chyba Paulla i Poziomeczka, więcej nie pamiętam... Może Ty Kasiu kojarzysz? Nie ma ich tu ostatnio... Może warto smska wysłać w sprawie spotkania i w ogóle zapytać co u nich. Jak myślisz? :)

A więc:

Piszą się:

Milena
Tygrynka
Siuniab
Kaasiorek

A ja znów na moment tylko... Po korepetycjach byli u mnie niespodziewani goście i teraz mam nogi spuchnięte jak balony....

Nie zapomnijcie o mnie!!! Na Żydowską mam 5 minut:-) Wszystko mi odpowiada:-D

Witam!

jestem oczywiście chętna:-)proszę mnie dopisać :-)

tylko poproszę o namiary od jakiej strony ja tam dojadę:sorry: bo szczerze to nie kojarzę:eek:

reklama
Nie zapomnijcie o mnie!!! Na Żydowską mam 5 minut:-) Wszystko mi odpowiada:-D

No przecież jeszcze Ja na 100 % czekoladowe szaleństwo mniam

Sorki Aninaka zapomniałam Cię dopisać, wybaczysz to niedopatrzenie? :sorry:
No i jest nas coraz więcej, już się doczekać nie mogę :happy::happy::happy: Paulla fajnie, że znów jesteś już się martwiłyśmy o Ciebie. Gdzie byłaś jak Cię nie było?

Oto aktualna lista:

A więc:

Piszą się:

Milena
Tygrynka
Siuniab
Kaasiorek

Aninaka
Paulla
Poziomeczka

Jeśli ktoś jeszcze jest chętny to proszę pisać :)

Do góry