reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie lutówek ! :D

Witam!jestem oczywiście chętna:-)proszę mnie dopisać :-)tylko poproszę o namiary od jakiej strony ja tam dojadę:sorry: bo szczerze to nie kojarzę:eek:

Kurczę ja Ci nie podpowiem, bo byłam tam tylko jeden raz (jestem z Gniezna) po pracy i to autem. Dlatego chętnie się podłączę do pytania? Jak tam dojechać? Czy najlepiej jak wysiądę pociągiem na Garbarach? Co dalej... :eek::confused:

reklama
Sorki Aninaka zapomniałam Cię dopisać, wybaczysz to niedopatrzenie? :sorry:
No i jest nas coraz więcej, już się doczekać nie mogę :happy::happy::happy: Paulla fajnie, że znów jesteś już się martwiłyśmy o Ciebie. Gdzie byłaś jak Cię nie było?

nie miałam laptopa, bo użyczyłam szwagierce na 2 dni. Leży w gipsie z tym kręgosłupem, a że ona ma stacjonarny, to dałam jej swój i dlatego mnie nie było:-(

ale jestem już i nie mogę się doczekać spotkanka:-)

nie miałam laptopa, bo użyczyłam szwagierce na 2 dni. Leży w gipsie z tym kręgosłupem, a że ona ma stacjonarny, to dałam jej swój i dlatego mnie nie było:-(

ale jestem już i nie mogę się doczekać spotkanka:-)

Oj... Nawet nie wiedziałam, że szwagierka w gipsie, bidula... A co się stało jeśli mogę zapytać? Najważniejsze,że już jesteś,stęskniłam się za Tobą pipencjo, wiesz?:sorry::happy: Ja też już odliczam dni do spotkania :) Chyba se normalnie walnę suwaczek z tej okazji :-D Koniecznie trzeba zabrać aparaty żeby uwiecznić nasze walne zgromadzenie, a co! :)

Siunab z Garbar daleko nie jest, Zydowska jest przecież jedna z ulic wylotowych Starego Rynku a tam chyba kazdy dotrze co???? jak wysiadziesz na dworcu-Garbary to podjedziesz autobusem 2 przystanki (ale odleglosc ta jest mala ze mozna nawet przejsc pieszo) wysiada sie na przeciw duzej szkoly z czerwonej cegły (moja podstawowka hehehhe)nie da sie jej nie zauważyć, a stamtad mozesz tylko sie zapytac w ktorym kierunku na stary rynek, to dosłownie rzut beretem:-):-):-) ewentualnie moge Ciebie z dworca odebrac jakby byl problem, powiesz tylko godzine i bede na Garbarach:tak::tak: Paullla a ty z Lubonia jedziesz? bo nie pamietam...jeśli tak to do AWF wiem ze jedzie wasz podmiejski, stamtad tez tramwaj do centrum, nie wiem na ile orientujecie sie w Poznaniu, ale ja po prostu bym sie pytala ludzi, stamtad tez latwa i szybka droga:-D

Oj... Nawet nie wiedziałam, że szwagierka w gipsie, bidula... A co się stało jeśli mogę zapytać? Najważniejsze,że już jesteś,stęskniłam się za Tobą pipencjo, wiesz?:sorry::happy: Ja też już odliczam dni do spotkania :) Chyba se normalnie walnę suwaczek z tej okazji :-D Koniecznie trzeba zabrać aparaty żeby uwiecznić nasze walne zgromadzenie, a co! :)

koleżanka zepchła ja w szkole i ma złamany kręgosłup i rękę w gipsie. Leży na wznak i tak będzie przez jakieś 3 miesiące minimum. Na szczęście jest coraz lepiej:tak:

Siunab z Garbar daleko nie jest, Zydowska jest przecież jedna z ulic wylotowych Starego Rynku a tam chyba kazdy dotrze co???? jak wysiadziesz na dworcu-Garbary to podjedziesz autobusem 2 przystanki (ale odleglosc ta jest mala ze mozna nawet przejsc pieszo) wysiada sie na przeciw duzej szkoly z czerwonej cegły (moja podstawowka hehehhe)nie da sie jej nie zauważyć, a stamtad mozesz tylko sie zapytac w ktorym kierunku na stary rynek, to dosłownie rzut beretem:-):-):-) ewentualnie moge Ciebie z dworca odebrac jakby byl problem, powiesz tylko godzine i bede na Garbarach:tak::tak: Paullla a ty z Lubonia jedziesz? bo nie pamietam...jeśli tak to do AWF wiem ze jedzie wasz podmiejski, stamtad tez tramwaj do centrum, nie wiem na ile orientujecie sie w Poznaniu, ale ja po prostu bym sie pytala ludzi, stamtad tez latwa i szybka droga:-D

już wiem, znalazłam na mapach google. Mniej więcej wiem gdzie to jest ale chodziło o to jak mam dojechać samochodem, bo meżulo mnie przywiezie. Nie wiedziałam od której strony Starego tam się dostanę:-p

Kurczę ja Ci nie podpowiem, bo byłam tam tylko jeden raz (jestem z Gniezna) po pracy i to autem. Dlatego chętnie się podłączę do pytania? Jak tam dojechać? Czy najlepiej jak wysiądę pociągiem na Garbarach? Co dalej... :eek::confused:

Gdyby nie to że mężuś kończy o 14 to byśmy pod Ciebie podjechali, a tak to nie zdążymy na 15:-( ale możemy się tak umówić, że odbierzemy Cię z dwroca na Garbarach albo w Anotniku (jeśli pociąg się tam zatrzymuje) jeśli chcesz?

już wiem, znalazłam na mapach google. Mniej więcej wiem gdzie to jest ale chodziło o to jak mam dojechać samochodem, bo meżulo mnie przywiezie. Nie wiedziałam od której strony Starego tam się dostanę:-p

możesz się dowieźć gdziekolwiek na Stary i możemy się umówić na środku i spokojnie sobie dojść na Zydowską:tak:

mój meżuś to mnie tak pilnuje, że pod same drzwi będzie mnie musiał odprowdzić:-Dale spoko trafię bez problemu bo już kumam to miejsce:tak:

reklama
Do góry