reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

No dziewczyny bez przesady z tym niewstawaniem....:-p Kati83 - rozumiem, że masz minivana albo co najmniej kombi. :-D Czeskie dobre ale litewskie lepsze - nawet nie wchodziłam do sklepu aby nie kusiło gdy byłam teraz. No mnie na piwo knajpianej roboty - ze 3 łyki może wypiłam - namówiła usilnie wręcz, Mama Taty Młodej ostatnio w Wilnie :happy2: Młoda przeżyła :tak:Mi tam kufel a maksymalnie dwa wystarczą - swoją wannę już wypiłam ;-)- więc rano mogę robić śniadanie :blink:

reklama
Kurde, czuję, że będzie bosko:-) I jak jeszcze forever zrobi śniadanie to już w ogóle:-):-):-) Ja po takiej przerwie po jednym będę jak po całej wannie forever, zresztą ja typ ekonomiczny- niewiele mi potrzeba żeby się ubzdryngolić:tak::-)

No ale nikt nie przebije mojego kolegi - jemu jeden kieliszek wina wystarczył do pełnego odlotu :tak: A co do śniadania - nie wiem co na to Młoda - to b. zajmujące acz urocze dziewcze :-p

Forever potwierdzam, że litewskie piwo wymiata, podobnie jak uważam że ukraińska wódka jest the best:cool2:
Z tym kieliszkiem wina to nie byłabym taka pewna czy to rekord, ja myślę, że potakim czasie życia w całkowitej abstynencji mnie mogłoby wystarczyć mniej... zwłaszcza, że nigdy nie miałam najmocniejszej głowy;-)

reklama
Do góry